Home Buitenland Prachtige villa in nieuwbouw in Sierra Cortina

Omschrijving woning Prachtige villa in nieuwbouw in Sierra Cortina

Welkom bij uw droomvilla in het betoverende Sierra Cortina aan de prachtige Costa Blanca! Deze adembenemende nieuwbouwvilla biedt een spectaculair uitzicht op zowel de zee als de bergen, waardoor u geniet van het beste van beide werelden.

Met de oplevering en sleuteloverdracht gepland voor juli 2024, krijgt u de kans om uw luxe leven in Spanje te beginnen. De riante villa, met een indrukwekkende oppervlakte van 562m2 en 486m2 aan bewoonbare ruimte, beschikt over vijf slaapkamers, vijf badkamers, twee ruime woonkamers, een grote keuken, twee kleedkamers, een eigen fitnessruimte, sauna, Turks bad, en een garage voor twee voertuigen.

Op een royaal perceel van 598m2 kunt u buiten genieten van een infinity pool en geïntegreerde jacuzzi, compleet met sfeervolle ledverlichting. De grote terrassen bieden een panoramisch uitzicht op de kust van Benidorm en de omliggende bergen, waardoor elke dag een onvergetelijk schouwspel wordt.

Deze villa is gebouwd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, wat resulteert in een luxueuze en comfortabele leefomgeving. Mis deze unieke kans niet om te investeren in een vakantiewoning op een van de meest gewilde locaties aan de Costa Blanca. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en reserveer uw stukje paradijs!

Volledige omschrijving