Home Buitenland Prachtige nieuwbouw villa's Finestrat

Omschrijving woning Prachtige nieuwbouw villa's Finestrat

Ervaar luxe wonen in het hart van de Costa Blanca met deze prachtige nieuwbouw villa's in Finestrat, waar comfort en stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde levensstijl.

Elke van de drie villa's biedt vier royale slaapkamers, een kleedkamer, vijf moderne badkamers, twee wasruimtes, een open wooneetkamer, een volledig uitgeruste keuken, twee ruime terrassen en een solarium. De weelderige tuin van 895m2 is voorzien van een barbecue, een overdekte veranda, een zwembad met adembenemend uitzicht op zee, uitgestrekte groene tuinen en een garage voor drie auto's.

De indrukwekkende dubbele hoogte in de hal en de woonkamer benadrukt de grandeur van deze villa's. Voor extra luxe is er een preinstallatie van een hydraulische lift met 3 stops, hoogwaardige materialen, een zeer hoge energie-efficiëntie en een geavanceerd smart home systeem.

Deze nieuwbouw villa's zijn niet alleen een vakantieparadijs, maar ook een slimme investering in een bloeiend gebied van de Costa Blanca. Ontdek de perfecte combinatie van modern wonen en natuurlijke pracht. Neem nu contact op voor meer informatie en maak van deze villa jouw toevluchtsoord aan de Middellandse Zee.

Volledige omschrijving