Home Buitenland Prachtige nieuwbouw villa in Finestrat

Omschrijving woning Prachtige nieuwbouw villa in Finestrat

Ontdek de perfecte harmonie tussen elegantie en natuurlijke schoonheid in deze luxe villa, geïnspireerd door de kalme golven van de zee, gelegen in het adembenemende Costa Blanca. Dit unieke architecturale meesterwerk belichaamt een minimalistisch design met strakke lijnen, waardoor concentratie, balans en ontspanning worden bevorderd.

Deze spectaculaire villa, verdeeld over drie verdiepingen, is ontworpen om maximaal te profiteren van het betoverende uitzicht op de zee en het mediterrane licht. Op de begane grond opent een royale leefruimte naar het terras, met een overloopzwembad dat uitkijkt over de zee en een privétuin, alles tezamen een oppervlakte van 459,17m2.

Met een totale oppervlakte van 260.31m2 biedt de villa een prachtig ingerichte keuken, een ruime woonkamer, 4 smaakvolle slaapkamers met inbouwkasten en 4 moderne badkamers. Geniet van ultiem comfort met vloerverwarming op de begane grond, eerste verdieping en in de badkamers.

De villa beschikt over een ruime garage voor meerdere auto's, waardoor uw voertuigen veilig en gemakkelijk bereikbaar zijn. Deze woning is niet alleen een vakantieparadijs, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid in een van de meest gewilde regio's aan de Costa Blanca.

Ervaar de luxe van wonen in harmonie met de natuur en investeer in uw eigen stukje paradijs aan de Costa Blanca. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze unieke villa te bieden heeft.

Volledige omschrijving