Home Buitenland Nieuwbouw Moderne Villa's Sierra Cortina

Omschrijving woning Nieuwbouw Moderne Villa's Sierra Cortina

Ontdek de nieuwbouw van moderne villa's in Finestrat, een exclusieve ontwikkeling in het Sierra Cortina Resortcomplex. Deze woningen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en een modern design, waarbij nobel hout wordt gecombineerd met lichte tinten die kenmerkend zijn voor de Costa Blanca.

De villa's zijn aangepast aan de behoeften van de klant en zijn verdeeld over het glooiende terrein met terrassen, waardoor grote privégroene zones en een eigen zwembad ontstaan. Gelegen in een gebied met golf, watersport, spa's en meer dan 3000 uur zon per jaar, biedt deze locatie een onovertroffen ruimte voor rust en recreatie.

Elk huis is ontworpen om maximale ruimte en comfort te bieden, met aandacht voor landschapsarchitectuur en privacy. Topkwaliteit materialen, afwerkingen en apparatuur maken deze woningen tot exclusieve luxe producten, waar luxe in elk detail wordt gewaardeerd.

Met videobewaking via glasvezel verbonden met een controlecentrum en de lokale politie, biedt deze ontwikkeling een veilige en serene omgeving tussen zee en bergen. Niet alleen exclusieve luxe, maar ook potentiële vakantiewoningen of investeringen in uw toekomst. Ontdek deze unieke plek en maak het uw thuis.

Volledige omschrijving