Home Buitenland Prachtige villa in urbanisatie Coblanca Benidorm

Omschrijving woning Prachtige villa in urbanisatie Coblanca Benidorm

Ontdek de perfecte vakantiewoning en investeringsmogelijkheid in deze prachtige villa in de gewilde urbanisatie Coblanca, Benidorm, aan de adembenemende Costa Blanca.

De royale villa, verspreid over 300m2, verwelkomt u met een ruime en lichte woonkamer, een moderne keuken en drie weelderige slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast beschikt de villa over vier badkamers voor het ultieme comfort.

Geniet van de weelderige buitenruimte op een perceel van 1.400m2, met uitgestrekte groene gebieden, een sfeervolle barbecue, ruime parkeergelegenheid en een privézwembad. Deze villa biedt niet alleen een exclusieve woonervaring, maar ook een slimme investering.

Gunstig gelegen nabij alle voorzieningen in de omgeving, wordt het leven in deze urbanisatie synoniem met comfort en gemak. Mis deze kans niet om te investeren in een stukje paradijs aan de Costa Blanca. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die deze prachtige villa te bieden heeft.

Volledige omschrijving