Home Buitenland Nieuw promotie van villa's in Benidorm

Omschrijving woning Nieuw promotie van villa's in Benidorm

Ontdek dit nieuwe vakantieproject van 9 onafhankelijke villa's, grenzend aan de Coblanca urbanisatie in Benidorm, aangeboden door onze partnermakelaar in Spanje.

Elke villa beschikt over een tuin, buitenzwembad en zonneterras, en biedt ruimte en comfort met meer dan 300m2 bebouwd oppervlak (ongeveer 100m2 per verdieping).

Verspreid over twee bovengrondse verdiepingen en een kelder, bieden de villa's een zonneterras met panoramisch uitzicht van Calpe tot Benidorm.

De begane grond omvat een slaapkamer, badkamer, volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, eethoek en woonkamer met toegang tot veranda, tuin en zwembad.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 3 badkamers (waarvan 2 en suite), waarbij de hoofdslaapkamer een eigen terras van ongeveer 19m2 heeft.

De semikelderverdieping heeft een aparte toegang vanaf het perceel en beschikt over een binnentuin voor natuurlijk licht en ventilatie, evenals een wasruimte en strijkijzer. Hier bestaat de mogelijkheid om een gastenverblijf met 1 slaapkamer, 1 badkamer en een woonkamer met kitchenette te creëren.

Een parkeerplaats is inbegrepen in de prijs, met percelen vanaf 451m2.

Volledige omschrijving