Home Buitenland Mooi eerste lijn appartement in Playa Levante Benidorm

Omschrijving appartement Mooi eerste lijn appartement in Playa Levante Benidorm

Ontdek dit prachtige eerste lijn appartement gelegen in het hart van Playa Levante, Benidorm. Met een ruimte van 112m2 biedt dit appartement een comfortabele en moderne levensstijl. De volledig ingerichte keuken en galerij bieden alle gemakken die u nodig heeft, terwijl de woonkamer en glazen terras een ontspannen ambiance creëren om van het uitzicht te genieten.

Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers met ruime kledingkasten, perfect voor het opbergen van al uw bezittingen, en 2 badkamers voor extra gemak. Stap naar buiten op het balkon en laat u betoveren door het adembenemende uitzicht op de zee, waar u kunt genieten van de prachtige zonsondergangen en het geluid van de golven.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente woning, dit appartement biedt de ideale combinatie van comfort, stijl en locatie. Mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs aan de Middellandse Zee te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging!

Zeer dicht bij alle diensten in de omgeving.

Volledige omschrijving