Home Buitenland Grote vrijstaande villa in Albir

Omschrijving woning Grote vrijstaande villa in Albir

Stap binnen in het summum van luxe wonen met deze prachtige vrijstaande villa, exclusief aangeboden door Vastiva en onze lokale partner met de juiste expertise. Gelegen in het bevoorrechte Albir, belichaamt deze woning een unieke kans voor wie op zoek is naar luxe woningen, beleggingspanden en investeringsmogelijkheden.

De villa, royaal verspreid over twee verdiepingen met in totaal 300 m2, verwelkomt je met vier ruime slaapkamers en twee badkamers, aangevuld met een gastentoilet voor optimaal comfort. De weelderige indeling omvat tevens een zeer ruime onafhankelijke keuken en een gezellige woonkamer met een open haard, waardoor elke ruimte een oase van stijl en elegantie wordt.

De majestueuze tuin, een uitgestrekte oase van 2.500 m2, biedt een privézwembad dat uitnodigt tot verfrissing op warme dagen. Geniet van ontspannen momenten met familie en vrienden bij de barbecue, daag elkaar uit op de midgetgolfbaan en ervaar de rust die deze plek te bieden heeft.

Mis deze kans niet om te investeren in het ultieme in luxe wonen. Neem contact op met Vastiva en onze lokale expert voor een exclusieve bezichtiging en ontdek waarom deze vrijstaande villa in Albir de perfecte investering is voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, stijl en rust.

Volledige omschrijving