Home Buitenland Grote vrijstaande villa in Albir

Omschrijving woning Grote vrijstaande villa in Albir

Ontdek deze ruime vrijstaande villa in Albir van 650m2, op loopafstand van het strand en in de vlakke omgeving van Albir. Deze unieke woning is verdeeld in 4 onafhankelijke huizen en staat op een perceel van 1650m2 met diverse rustplekken, een eigen overdekt zwembad en een indrukwekkende barbecue/zomerkeuken met wasruimte en toilet met douche.

Het hoofdgebouw is op de begane grond ingedeeld in twee onafhankelijke huizen. Het eerste biedt een groot glazen terras, hal, ruime woonkamer, semi-Amerikaanse keuken, twee grote slaapkamers en een badkamer met douche. Boven is het hoofdgebouw speels ontworpen met een toegang tot de woonkamer met grote ramen, een trap met open verdeler, een grote keuken, een woonkamer, een tv-kamer en drie grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer en twee slaapkamers met toegang tot het glazen terras.

Op het perceel bevinden zich nog twee onafhankelijke studio-type huizen, elk met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De veelzijdigheid van deze woning biedt aanzienlijk potentieel voor grote gezinnen of toeristische verhuur. Maak een afspraak om dit pand te bezichtigen en ontdek de mogelijkheden voor investering en vakantiewoning!

Volledige omschrijving