Home Buitenland Traditionele villa met 4, 5 of 6 slaapkamers

Kenmerken vakantiewoning Traditionele villa met 4, 5 of 6 slaapkamers

Vraagprijs
€ 399.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
2001
Aantal kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
450 m2
Woonoppervlakte
350 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Tiying Tutul

Traditionele villa met 4, 5 of 6 slaapkamers

Traditionele villa te koop in Tiying Tutul

Deze traditionele villa dateert uit 2001, een tijd waarin Canggu voornamelijk uit uitgestrekte rijstvelden bestond. Het was een periode waarin villas in Canggu nog zeldzaam waren. In tegenstelling tot de moderne villas die nu als paddenstoelen uit de grond schieten, heeft deze villa de tand des tijds doorstaan. En nu is het mogelijk om deze traditionele villa te verwerven.

De villa is omringd door een weelderige tropische tuin met diverse vijvers en waterpartijen. Spiegels aan de buitenmuren creëren de illusie dat de tuin veel groter is dan de werkelijke omvang.

De villa bestaat uit meerdere gebouwen. Laten we beginnen bij het begin.
Nadat de prachtig gedecoreerde Balinese deur is geopend, vindt u direct aan uw linkerzijde het eerste gebouw. Dit is een klein gebouw met een slaapkamer en en-suite badkamer, perfect voor verhuur. Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de gehele villa als Bed & Breakfast te exploiteren, terwijl u zelf in het hoofdgebouw verblijft.

Het volgende gebouw is ruimer. In een hoek bevindt zich hier de open keuken. Achter de keuken is een royale opslagruimte die dienst kan doen als pantry of waar u tevens een wasmachine kunt plaatsen.
De rest van de ruimte kan functioneren als eetkamer, zitkamer of werkkamer, waarbij glazen wanden zorgen voor voldoende natuurlijk licht.

Via een overdekte gang betreedt u het hoofdgebouw. Hier komt u in een volgende ruimte die kan dienen als zitkamer, poolkamer of werkkamer, afhankelijk van uw voorkeur. Aansluitend op deze kamer zijn er twee toegangen tot de volgende kamers. Een van de kamers wordt momenteel gebruikt als slaapkamer en beschikt over een eigen, gedeeltelijk open, badkamer.
De andere kamer fungeert momenteel als zitkamer, maar dit kunt u naar eigen wens aanpassen tot een extra slaapkamer. Beide kamers hebben toegang tot het terras waar u een kleine plunge pool vindt.

Als we naar boven gaan, vinden we een ruime overloop met een dagbed. Vanaf hier kunt u de gedeelde badkamer betreden, die in verbinding staat met de twee zeer ruime slaapkamers op deze verdieping. Het hoge plafond in beide slaapkamers zorgt ervoor dat warme lucht opstijgt en de kamers niet overdreven warm aanvoelen.
Vanaf de overloop heeft u toegang tot een groot overdekt terras met een prachtig uitzicht op de rijstvelden en bij helder weer, de bergen.

De villa bevindt zich in een rustig doodlopend straatje. Een auto kan in een hoek buiten voor de deur worden geparkeerd. Vanuit de villa is het ongeveer 10 minuten rijden naar het strand van zowel Echobeach als Pererenan. De luchthaven is binnen een uur rijden bereikbaar, afhankelijk van de verkeersdrukte.

Als u op zoek bent naar een authentieke traditionele Balinese woning, biedt deze villa een perfecte mogelijkheid. We kunnen niet met zekerheid zeggen of deze villa 4, 5 of misschien zelfs 6 kamers heeft, aangezien de beschikbare ruimtes naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld. De keuze is aan u. 6750000000 IDR

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Tiying Tutul

Traditionele villa met 4, 5 of 6 slaapkamers
Traditionele villa met 4, 5 of 6 slaapkamers
Tiying Tutul - Indonesie
€ 399.000
Woning
  |  350m2
  |  2001