Home Buitenland 2 slaapkamer villa met panorama uitzicht
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning 2 slaapkamer villa met panorama uitzicht

Vraagprijs
USD 595.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
2018
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
3035 m2
Woonoppervlakte
250 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Sidemen

2 slaapkamer villa met panorama uitzicht

Prachtige 2 slaapkamer villa

Sidemen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en dat is niet zonder reden. Deze tropische vallei is werkelijk adembenemend. Vele buitenlanders hebben hier hun nieuwe thuis gevonden of zijn begonnen met het runnen van een hotel of pension.

In het hart van deze vallei bieden we nu een charmante 2-slaapkamer villa te koop aan. De villa is gebouwd in verschillende achthoekige segmenten. Hoewel de villa aan de buitenkant misschien niet al te groot lijkt, is dat optisch bedrog. Dankzij het achthoekige ontwerp zijn er tal van verrassende hoeken en bochten in de villa, wat het ruimer maakt dan je op het eerste gezicht zou denken.

In het midden van de villa bevindt zich de leefruimte, bestaande uit een woonkamer, eetgedeelte en aan de andere kant van de kamer, de keuken. Het achthoekige ontwerp komt ook terug in de luxueus afgewerkte houten keuken. Deze leefruimte heeft een hoog, fraai gedecoreerd plafond en is overvloedig voorzien van glas, waardoor veel natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt en je vanuit elke hoek van de kamer kunt genieten van het uitzicht op de vallei. De glanzende houten vloeren benadrukken de warme uitstraling van de villa.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot beide slaapkamers. Elke slaapkamer is omgeven door veel glas. Word wakker, trek de gordijnen open en geniet direct van het prachtige landschap om je heen. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, met luxe voorzieningen, waaronder een opvallend granieten ligbad dat buiten staat, omringd door tropische planten. Ook de badkamers zijn rijkelijk voorzien van glas, zodat je tijdens het douchen naar buiten kunt kijken.

Voor de villa staat een ruime gazebo waar een extra zitgedeelte is gecreëerd. Daarnaast is er een langgerekt zwembad. Aan de achterkant van de villa bevindt zich een ruimte voor het personeel, en er is voldoende opslagruimte beschikbaar. De villa heeft een lange oprijlaan die leidt naar een parkeerplaats waar 2 of 3 auto's kunnen worden geparkeerd.

Als twee slaapkamers niet voldoende zijn, is er voldoende ruimte naast de villa om extra bungalows te bouwen. Deze villa heeft al een verhuurvergunning, dus je kunt er wonen en tegelijkertijd bungalows verhuren.

De villa wordt verkocht met een eigendomstitel (freehold ownership). In overleg met de eigenaren kan een lange leaseperiode, bijvoorbeeld van 50 jaar, worden besproken. De villa wordt gemeubileerd verkocht en is direct beschikbaar.

Als u na het lezen van deze beschrijving interesse hebt in deze villa, horen we graag van u. We kunnen een afspraak regelen om de villa te bezichtigen

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Sidemen

5 slaapkamer villa met prachtig uitzicht
5 slaapkamer villa met prachtig uitzicht
Sidemen - Indonesie
€ 325.000
Hotel / Horeca
  |  275m2
  |  2012
2 slaapkamer villa met panorama uitzicht
2 slaapkamer villa met panorama uitzicht
Sidemen - Indonesie
USD 595.000
Woning
  |  250m2
  |  2018