Home Buitenland Moderne nieuwe Joglo villa

Kenmerken vakantiewoning Moderne nieuwe Joglo villa

Vraagprijs
€ 205.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
2023
Aantal kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
290 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Sanur

Moderne nieuwe Joglo villa

Nieuwe moderne Joglo villa te koop in West Sanur

Deze compleet nieuwe villa (bouwjaar November 2023) staat in West Sanur. Gelegen in een rustige straat op redelijk korte afstand van winkels, restaurants en natuurlijk het strand. De villa heeft de beschikking over 2 slaapkamer en een extra gebouw waar eventueel een extra slaapkamer gemaakt kan worden. 

Laten we beginnen bij het de Joglo villa. Deze heeft de beschikking over een hele ruime woonkamer. Aan de ene kant van de woonkamer vindt u de open keuken. Naast de keuken is meer dan genoeg plek voor een grote eettafel met bijvoorbeeld 6 stoelen. 
Tegenover de keuken is het zitgedeelte. Hier is ruimte genoeg voor een groot bankstel, tafel en verschillende kasten. De villa wordt leeg verkocht dus een toekomstige bewoner kan zijn eigen creatieve ideeen uitvoeren wat de decoratie betreft. Mocht u daar geen tijd of zin in hebben, dan is de huidige eigenaar bereid om voor u de villa, natuurlijk tegen betaling, in te richten.

Vanuit de woonkamer kunt u de beide slaapkamer betreden. Elke slaapkamer is ruim opgezet en is 20 vierkante meter groot. Elke slaapkamer heeft een ruimte waar u een inbouwkast kunt laten plaatsen. Natuurlijk heeft ook elk slaapkamer een eigen badkamer. 
Vanuit uw bed heeft u zicht op een kleine prive tuin. Op dit moment staan er nog niet veel planten maar u kunt dit hoekje mooi decoreren met planten, een beeld en tuin verlichting die deze planten en beeld verlichten. Of plaats hier een zitje en u heeft uw eigen prive hoekje gecreerd. 

Tegenover de villa bevindt zich een exta gebouw. Dit gebouw bestaat uit een toilet, wastafel, open douche ruimte en een kamer. In deze kamer staat op dit moment de waterpomp van het zwembad. Op deze manier is de pomp makkelijk bereikbaar voor onderhoud. Echter, als deze pomp bijvoorbeeld naar de parkeerplaats verplaatst wordt, dan kunt u deze kamer voor andere doeleinden gebruiken. Denk daarbij aan een extra slaapkamer, kantoorruimte, spa/massage kamer of werkplaats. Maar wellicht heeft u gewoon bergruimte nodig, dan kan de pomp blijven staan en plaats u kasten en rekken in deze kamer. 

Centraal in de tuin is een zwembad geplaatst met daarnaast ruimte voor een paar ligstoelen.
De villa heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. 

De villa is gelegen in West Sanur. Binnen 10 minuten rijdt u naar het dichstbijzijnde strand. Winkels en enkele restaurants bevinden zich op een kortere afstand van de villa. (Internationale) Scholen kunt u eveneens in Sanur en Denpasar vinden waardoor deze villa ook geschikt kan zijn voor een familie met kinderen. Vraagprijs is 3500000000 IDR

Lease tot en met 2053.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Vergelijkbaar aanbod in Sanur

Luxe 3 slaapkamer Penthouse
Luxe 3 slaapkamer Penthouse
Sanur - Indonesie
$ 3.000.000
Penthouse
  |  337m2
  |  2025
3 Slaapkamer villa nabij het strand
3 Slaapkamer villa nabij het strand
Sanur - Indonesie
€ 850.000
Villa
  |  500m2
  |  2009
Luxe 2-Slaapkamerappartementen te koop
Luxe 2-Slaapkamerappartementen te koop
Sanur - Indonesie
USD 840.000 Vanaf
Appartement
  |  202m2
  |  2025
Off-plan 1-slaapkamerappartementen te koop
Off-plan 1-slaapkamerappartementen te koop
Sanur - Indonesie
USD 450.000 Vanaf
Appartement
  |  101m2
  |  2025