Home Buitenland 3 slaapkamer off-plan villas

Kenmerken woning 3 slaapkamer off-plan villas

Vraagprijs
€ 149.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
April 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
235 m2
Woonoppervlakte
153 m2

Omschrijving woning 3 slaapkamer off-plan villas

Sanur off-plan villa's met 3 slaapkamers

Bent u op zoek naar een betaalbare nieuwe woning in Sanur? Wij bieden u nu deze villa's met 3 slaapkamers aan. In totaal worden er 4 identieke villa's gebouwd, gelegen in de nabijheid van de populaire Batur Sari-straat in West Bali. De verwachte oplevering van deze villa's is gepland voor april 2024.

Elke villa beschikt over een ruime parkeerplaats, groot genoeg voor een auto en enkele motoren. Bij het betreden van de villa bevindt het woongedeelte zich aan de linkerkant. Dit omvat een ruime woonkamer met een glazen schuifpui. Open deze deur en laat de frisse lucht uw villa verkoelen. In een hoek, deels onder de trap, bevindt zich de open keuken, met daarachter extra opslagruimte.

Alle slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Vanuit de woonkamer leidt een gang naar een slaapkamer aan de voorkant van de villa, naast de parkeerplaats. Deze slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer, gedeeltelijk open. De overige 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning. De hoofdslaapkamer heeft naast een eigen badkamer ook schuifdeuren die directe toegang geven tot het terras en het zwembad.

Elke villa beschikt over een eigen vide. Plaats hier enkele stoelen en gebruik de ruimte als ontspanningsruimte. Een andere mogelijkheid is om hier een bureau te plaatsen en de ruimte als uw werkkamer te benutten. Voor gezinnen met kinderen is dit een uitstekende plek voor een gameroom. Als extraatje hebben alle villa's een groot dakterras, een perfecte plek om van een zonsondergang te genieten.

Zoals eerder vermeld, beschikt elke villa over een eigen zwembad met daaromheen een terras waar enkele ligstoelen kunnen worden geplaatst.

De villa's worden gebouwd in West Sanur. Vanuit de villa is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen naar de Batur Sari-straat. Met de motor bereikt u in ongeveer 5 minuten de stranden van Sanur. In een vergelijkbare tijd bent u bij de Grandlucky-supermarkt met de motor. De Batur Sari is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, met de opening van vele restaurants, waardoor deze straat aan populariteit heeft gewonnen.

De villa's worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Gezien de gunstige locatie verwachten we dat het niet lang zal duren voordat elke villa een koper vindt. Als u op zoek bent naar een villa in Sanur, aarzel dan niet te lang en profiteer van dit aanbod. 2500000000 IDR

Volledige omschrijving

Plattegrond 1