Home Buitenland 2 Slaapkamer off-plan villas

Kenmerken vakantiewoning 2 Slaapkamer off-plan villas

Vraagprijs
USD 210.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
November 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
100 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Pererenan

2 Slaapkamer off-plan villas

Off-plan 2-slaapkamer villa's te koop in Pererenan.

Sinds 2020 ervaart Pererenan een aanzienlijke groei. Veel individuen hebben hier de afgelopen jaren hun nieuwe woning laten bouwen. Bovendien zijn er in deze periode aanzienlijk meer eetgelegenheden en winkels, zowel klein als groot, toegevoegd. Ondanks de bouwactiviteiten van de afgelopen jaren, blijven de wegen soepel verlopen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Canggu. Hierdoor is Pererenan een aantrekkelijke woonomgeving of een potentiële locatie om uw villa te verhuren. Het dorp biedt tal van faciliteiten en geniet van beduidend meer rust dan Canggu.

In deze lijst presenteren we twee nieuwbouwvilla's. Het betreft twee identieke moderne villa's die zich bevinden op een rustige locatie, maar toch op korte loopafstand van de hoofdstraat, waar verschillende restaurants direct toegankelijk zijn.

Beide villa's bestrijken twee verdiepingen. Bij binnenkomst op de begane grond treffen we meteen de eerste slaapkamer aan. Deze ruime kamer kan ook dienen als werkruimte, en dankzij een grote glazen pui ontvangt de kamer voldoende daglicht.

Het woongedeelte op de begane grond is opgedeeld in twee secties, gescheiden door de trap die zich centraal in de ruimte bevindt. Eén kant huisvest het loungegedeelte, met een verzonken zithoek voor ontspanning. Aan de andere kant bevindt zich de luxe keuken, met aangrenzend een apart keukeneiland en eettafel. Naast de keuken bevindt zich een ruime badkamer, die zowel als badkamer voor de slaapkamer fungeert als gastentoilet. Een kastenruimte bevindt zich onder de trap.

Op de bovenverdieping bevindt zich de tweede slaapkamer, eveneens ruim en voorzien van een eigen en-suite badkamer. Het ruime dakterras, de plek waar u waarschijnlijk de meeste tijd zult doorbrengen, is deels overdekt, waardoor u zelfs tijdens tropische regenbuien van het aangename klimaat kunt genieten.

In de tuin van de villa bevindt zich een plunge pool met ruimte voor enkele ligstoelen. Er is tevens parkeergelegenheid voor maximaal motorfietsen beschikbaar.

De villa heeft een leaseovereenkomst die loopt tot en met 1 oktober 2049, maar het is mogelijk om deze te verlengen met minimaal 5 en maximaal 10 jaar. De kosten voor deze verlenging bedragen IDR 30.000.000 per jaar. De villa kan ongemeubileerd worden verkocht voor USD 210.000, maar indien u een volledig gemeubileerde villa wenst, bedraagt de verkoopprijs USD 230.000. Houd er rekening mee dat dit off-plan prijzen zijn, en als de villa niet is verkocht bij oplevering, zullen hogere prijzen van toepassing zijn. De verwachte bouwtijd voor de villa's is ongeveer 10 maanden, met de bouw gestart in november 2023.

Als u op zoek bent naar een moderne, ruime villa met mooie houten elementen in het ontwerp, verdient deze villa zeker een plek op uw lijst.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Vergelijkbaar aanbod in Pererenan

Coloniale moderne nieuwe villa met 5 slaapkamers
Coloniale moderne nieuwe villa met 5 slaapkamers
Pererenan - Indonesie
€ 700.000
Woning
  |  500m2
  |  2023
2 Slaapkamer off-plan villas
2 Slaapkamer off-plan villas
Pererenan - Indonesie
USD 210.000
Woning
  |  180m2
  |  2024