Home Buitenland Antieke beachfront villa

Kenmerken vakantiewoning Antieke beachfront villa

Vraagprijs
USD 2.600.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
2013
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
17000 m2
Woonoppervlakte
500 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Pekutatan

Antieke beachfront villa

Schitterende Villa aan het Strand in Pekutatan, West-Bali

Bij het betreden van deze unieke villa wordt u ondergedompeld in het rijke Indonesische erfgoed. De koloniale gebouwen stralen de grandeur van vervlogen tijden uit. Deze vier antieke gebouwen, afkomstig uit Java en Sumatra, hebben elk meer dan 100 jaar geschiedenis.

Een majestueuze oprijlaan, omzoomd door weelderige palmbomen, leidt u naar de imposante Joglo-villa. De Joglo biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan, waardoor u vanuit de comfortabele woon- en eetruimtes kunt genieten van de tropische tuin en de zee. Het interieur van deze villa is niet alleen uitzonderlijk, maar ook het decor is van een ongekend hoog niveau.

Voor de Joglo ligt het eerste zwembad, een indrukwekkend 30-meter lang zwembad, dat 's nachts met 350 LED-lampen wordt verlicht, waardoor het lijkt alsof u onder een sterrenhemel zwemt.

Aan de rand van dit zwembad bevindt zich de Sumatraanse villa, een houten gebouw met twee verdiepingen. Op de begane grond is een dagbed met uitzicht op het zwembad, en de privélounge en zitruimte bieden panoramische uitzichten op de tuin en de oceaan. De eerste verdieping herbergt een ruime slaapkamer met een aangrenzende en-suite badkamer en uitzicht op de oceaan. Dit gebouw is ook prachtig ingericht met antiek meubilair.

Verder landinwaarts op dit uitgestrekte terrein bevindt zich een tweede Joglo-villa, waarvan het meest opvallende kenmerk een zwembad is dat het gebouw omringt. Deze Joglo herbergt een royale woon- en slaapkamer, omgeven door Indonesische geschiedenis. Bijzondere aandacht is besteed aan de en-suite badkamer met een houten bad.

Het laatste gebouw op het terrein is een traditionele Gladek-houten constructie met twee verdiepingen. Op de begane grond is een ruime woonruimte en de eerste slaapkamer, terwijl de tweede slaapkamer zich op de eerste verdieping bevindt. Beide slaapkamers hebben hun eigen en-suite badkamer. Vanuit het Gladek-huis heeft u uitzicht op de weelderige tropische tuin met zijn 280 palmbomen, die een authentieke tropische sfeer creëren.

De villa heeft toegang tot een privéstrand en is gebouwd op verhoogd terrein, ongeveer 15 meter boven het openbare strand.

De huidige eigenaren beschikken over een bouwvergunning voor nog eens twee gebouwen op het terrein, evenals een apart personeelsgebouw. Hierdoor kan een commerciële locatie worden gecreëerd, ideaal voor bruiloften, familiebijeenkomsten en evenementen, enz. Momenteel heeft de villa nog geen verhuurvergunning, maar deze zou niet moeilijk te verkrijgen moeten zijn op deze locatie.

Het totale oppervlakte van het freehold-land bedraagt 1,7 hectare, met een langwerpige vorm die uitkomt op het strand. De ingang is bereikbaar via de lokale openbare weg.

De villa is gelegen in Pekutatan, in de buurt van de beroemde surfplek Medewi. Het is een ongeveer 2,5 uur durende rit vanaf de luchthaven. In Medewi vindt u diverse restaurants, supermarkten en winkels.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, maar de eigenaren verzoeken eerst om een bankafschrift en een Letter of Intent (LOI) voordat een bezichtiging kan plaatsvinden.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Pekutatan

Antieke beachfront villa
Antieke beachfront villa
Pekutatan - Indonesie
USD 2.600.000
Woning
  |  500m2
  |  2013