Home Buitenland Nieuwbouw appartementen met ocean view

Kenmerken appartement Nieuwbouw appartementen met ocean view

Vraagprijs
USD 230.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
2025
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
180 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving appartement te koop in Melasti

Nieuwbouw appartementen met ocean view

Melasti nieuwbouw appartementen te koop met zeezicht

Misschien heeft u onze listing met appartementen in Kintamani wel eens bekeken. Ruime luxe appartementen met uitzicht op het meer en de bergen. Mooi maar misschien gaat uw voorkeur uit naar een uitzicht op zee. In dat geval kunnen we nu vergelijkbare appartementen aanbieden in Melasti, zuidelijk Bali. Appartementen gelegen op iets meer dan 500 meter van de dichtsbijzijnde klif.

Totaal worden er 3 appartementen aangeboden. Elk appartement zal de beschikking krijgen over een groot balkon. Een balkon wat bijna het gehele appartement omringt. Daarnaast heeft elk appartement vanuit de woonkamer een uitzicht op zee.
Elk appartement bestaat uit 2 ruime slaapkamers met elk hun eigen en-suite badkamer. De ene slaapkamer zal uitzicht hebben op de zonsopkomst. Vanuit de andere slaapkamer kunt u de zonsondergang bewonderen. 

Het appartementen complex heeft de beschikking over een eigen lift. Neemt u deze lift naar de bovenste verdieping, dan vindt u hier een grote ontspannings ruimte bestaande uit een bar, zit gedeelte en centraal is een zwembad van 7 bij 4 meter. Daaromheen kunnen enige ligstoelen geplaatst worden. 

Op de begane grond is een opslagruimte. Deze ruimte kan in overleg met de toekomstige eigenaren ingericht worden. Indien er interesse is, zou hier een gym gemaakt kunnen worden. Een andere optie is om hier een overdekte parkeerplaats te maken. 

De bouw van het complex zal beginnen op het moment dat er voor alle appartementen een aanbetaling ontvangen is. Het betalings schema zal er gedurende de bouw als volgt uitzien : 
10% aanbetaling. Een notaris zal een due diligence uitvoeren en als dit goedgekeurd wordt, dan zal de bouw beginnen met betalingen met de volgende percentage: 15% / 25% / 25% / 20% / 5%.

Dit appartementen complex zal gebouwd worden in de buurt van het nieuwe Melasti strand. In de direct omgeving bevinden zich luxe resorts zoals Karma Kandara en Alila. In de directe omgeving zijn wat restaurants en winkels te vinden. De luchthaven is bereikbaar in ongeveer 30 a 40 minuten rijden, afhankelijk van de drukte op de weg. De planning is om een nieuwe weg aan te leggen waardoor de infrastructuur in dit gedeelte van Bali verbeterd gaat worden. 

De project ontwikkelaar heeft ook een tak die villa management service verleent. Mocht u uw appartement in goede conditie willen behouden, of eventueel verhuren, dan is het te overwegen om gebruik te maken van deze service. In de listing vindt u een indicatieve ROI vinden wat deze appartementen in de verhuur op zouden kunnen leveren.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Vergelijkbaar aanbod in Melasti

Nieuwbouw appartementen met ocean view
Nieuwbouw appartementen met ocean view
Melasti - Indonesie
USD 230.000
Appartement
  |  180m2
  |  2024
Moderne off-plan 3 slaapkamer villas
Moderne off-plan 3 slaapkamer villas
Melasti - Indonesie
USD 520.000
Woning
  |  200m2
  |  2024
2 Slaapkamer off-plan villas
2 Slaapkamer off-plan villas
Melasti - Indonesie
USD 360.000
Beleggingspand
  |  150m2
  |  2024