Home Buitenland 2 x 2 Slaapkamer Lumbung woningen
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning 2 x 2 Slaapkamer Lumbung woningen

Vraagprijs
€ 79.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
2018
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
180 m2
Woonoppervlakte
80 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Manggis, Karangasem

2 x 2 Slaapkamer Lumbung woningen

Manggis - 2 x 2 Lumbung huizen te koop

In de recente jaren hebben we regelmatig verzoeken ontvangen voor vastgoed in de omgeving van Sidemen. Begrijpelijk, want het is een prachtige regio waar velen de rust willen ervaren. Echter, Sidemen is niet de enige betoverende plek op Bali. In deze aanbieding presenteren we 2 Lumbung huizen die wellicht op een nog mooiere locatie gelegen zijn.

In Manggis, Oost Bali, stellen we dit aanbod voor: 2 Lumbung huizen, elk met een adembenemend panoramisch uitzicht. Beide huizen hebben hun eigen unieke uitzicht. De linkerwoning kijkt uit over bergen, rijstvelden en een stukje van de zee. De rechterwoning heeft uitzicht op rijstvelden, bergen en een schilderachtige vallei. Wat is mooier? Het antwoord op die vraag laten we aan u over tijdens een bezoek aan deze woningen.

Beide huizen zijn vrijwel identiek, met enkele kleine verschillen. De linkerwoning heeft een reguliere douche, terwijl de rechterwoning in plaats daarvan een traditionele Indonesische mandibak heeft. Als u dit wilt, kunt u dit eenvoudig vervangen door een standaard douche. Elke woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de leefruimte met een open keuken, evenals de eerste slaapkamer en de badkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping. Beide Lumbung huizen zijn volledig gebouwd van hout. Naast elke woning staat een ruime gazebo waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de omgeving.

De woningen zijn gescheiden door een muur. Als u overweegt beide woningen te kopen, kunt u overwegen een deel van deze muur af te breken om hier een zwembad te realiseren. Elke woning heeft een eigen ingang, wat het aantrekkelijk maakt om bijvoorbeeld in één van de huizen te wonen en de andere te verhuren. Beide woningen zijn voorzien van snelle internetverbindingen, wat ze zeer geschikt maakt voor digitale nomaden. Maar de rustige omgeving trekt ook bezoekers aan die hier willen ontspannen, een goed boek willen lezen en willen genieten van het traditionele leven dat zich rondom de woningen afspeelt.

De huizen zijn bereikbaar via een smal pad langs enkele lokale woningen. U kunt een motor bij de woning zelf parkeren, hoewel er momenteel geen parkeergelegenheid is voor auto's. Het is echter mogelijk om een stukje grond van de buren te huren voor het parkeren van een auto.

Deze twee woningen bevinden zich op twee afzonderlijke percelen. De linkerwoning heeft een oppervlakte van 180 m² en heeft een lease die loopt tot 2048. De rechterwoning heeft een oppervlakte van 200 m² en heeft een freehold eigendomstitel. De woningen worden als volgt aangeboden:

De linkerwoning met een lease tot en met 2048 voor IDR 1.250.000.000
De rechterwoning met een freehold eigendomstitel voor IDR 1.250.000.000
Beide woningen, waarbij de linkerwoning een lease heeft tot en met 2048 en de rechterwoning een freehold eigendomstitel heeft, voor een prijs van IDR 1.950.000.000
Beide woningen met een lease tot en met 2048 voor een prijs van IDR 1.950.000.000
Beide woningen met een freehold eigendomstitel voor een prijs van IDR 2.150.000.000
Zoals u kunt zien, zijn er verschillende opties om één of beide woningen aan te schaffen. De keuze is aan u.

De woningen bevinden zich in Manggis, Oost Bali. Vanaf de woningen rijdt u in ongeveer 15 minuten naar Candidasa. Sanur ligt op een uur rijden van de woningen. De woningen bevinden zich aan een smalle, rustige weg met zeer weinig verkeer. Deze weg leidt uiteindelijk naar een tempel en is ideaal voor wandelingen zonder de voortdurende zorg voor verkeer.

Als u op zoek bent naar één of twee woningen met een prachtig uitzicht, dan zouden deze twee Sumatraanse Lumbung huizen zeker aan uw wensen kunnen voldoen. Als u nieuwsgierig bent naar het uitzicht, raden wij u aan om snel een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Manggis, Karangasem

2 x 2 Slaapkamer Lumbung woningen
2 x 2 Slaapkamer Lumbung woningen
Manggis, Karangasem - Indonesie
€ 79.000
Woning
  |  80m2
  |  2018