Home Buitenland 2 slaapkamer apartementen inclusief sauna

Kenmerken appartement 2 slaapkamer apartementen inclusief sauna

Vraagprijs
USD 245.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
November 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
400 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving appartement te koop in Kintamani

2 slaapkamer apartementen inclusief sauna

Kintamani Off-Plan Appartementen Te Koop

Kintamani staat niet hoog op de lijst van locaties waar veel mensen direct aan denken bij het kopen van onroerend goed. Dit kan voornamelijk te maken hebben met het beperkte aanbod. Echter, waarom eigenlijk niet? Niet iedereen verlangt naar een woning in het zeer warme zuiden van Bali. Bovendien heeft Kintamani veel te bieden voor de meer actieve bewoner, wat de plaats tot een toeristische trekpleister maakt, niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon.

In deze bijzondere omgeving wordt momenteel een kleinschalig appartementencomplex gebouwd, bestaande uit in totaal 3 luxe appartementen, elk voorzien van 2 ruime slaapkamers. Met een vloeroppervlakte van 180 vierkante meter bieden deze appartementen ruimte vergelijkbaar met vele villa's in het zuiden van Bali. Ruime balkons rondom elk appartement bieden de mogelijkheid om vanuit vrijwel elke positie te genieten van het prachtige uitzicht.

De appartementen beschikken over een ruime woonkamer en een westerse keuken met kookeiland. Beide slaapkamers bieden uitzicht op de omgeving en hebben elk een eigen en-suite badkamer. Op de begane grond is een extra ruimte gecreëerd waar elke eenheid kan genieten van een eigen sauna met douche. Een hot tub en ijsbad zijn beschikbaar voor alle eigenaren, gedeeld met medebewoners. Parkeergelegenheid voor enkele auto's bevindt zich direct naast de appartementen.

Kintamani trekt veel toeristen, wat betekent dat er op korte afstand volop eetgelegenheden beschikbaar zijn. Hoewel kleine supermarkten aanwezig zijn, moet men voor importproducten naar Ubud reizen, dat op ongeveer een uur rijden ligt. De luchthaven is bereikbaar in ongeveer 2 tot 2.5 uur rijden. Alternatief is een rit naar Singaraja in Noord-Bali, waar diverse inkoopfaciliteiten te vinden zijn. De centrale ligging maakt de locatie aantrekkelijk voor degenen die verschillende delen van het eiland willen verkennen.

In samenvatting; hoewel Kintamani misschien niet direct in overweging wordt genomen bij het overwegen van onroerend goed, kunnen deze luxe en comfortabele appartementen wel aan de wensen voldoen van degenen die in een mooie, koelere omgeving met een uniek uitzicht willen wonen

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Vergelijkbaar aanbod in Kintamani

2 slaapkamer apartementen inclusief sauna
2 slaapkamer apartementen inclusief sauna
Kintamani - Indonesie
USD 245.000
Appartement
  |  180m2
  |  2024