Home Buitenland Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud

Kenmerken vakantiewoning Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud

Vraagprijs
USD 169.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Oktober 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
100 m2
Woonoppervlakte
56 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving vakantiewoning te koop in Kengetan

Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud

Villa's in een gloednieuw villa complex in de buurt van Ubud

Stel je een uniek villa-project voor, verborgen in het hart van Bali, Indonesië. Dit project belichaamt het genieten van het leven op een ontspannen tempo. De villa's zijn met veel zorg ontworpen om te harmoniëren met de traditionele Balinese architectuur, wat zorgt voor een naadloze integratie met het rijke culturele erfgoed van het eiland. Elke villa is een oase van rust waar moderne gemakken samenkomen met de tijdloze aantrekkingskracht van Bali. Weelderige tuinen en open leefruimtes stellen bewoners in staat om te genieten van de tropische schoonheid van het eiland.

De architectuur haalt inspiratie uit de elegante lijnen en verfijnde details die te vinden zijn in Balinese huizen, tempels en paleizen, en respecteert zo de architectonische tradities van het eiland. De villa's zijn zorgvuldig geïntegreerd in het natuurlijke landschap, waarbij de weelderige tropische vergezichten behouden blijven en een gevoel van leven in het ongerepte paradijs van Bali wordt gecreëerd. Dat betekent dat je kunt ontwaken met het vrolijke gezang van vogels, kunt genieten van het uitzicht op wuivende palmbomen en de geur van exotische bloemen kunt opsnuiven, direct voor je villa.

Bouwfasen:

Voorbereiding: februari 2024
Bouw in uitvoering: maart 2024
Voltooiing: oktober 2024
Dit villa-project is in wezen een vredig toevluchtsoord dat je uitnodigt om te ontspannen, in contact te komen met de natuur en de authentieke schoonheid van Bali te ervaren, terwijl het ook het rijke architectonische erfgoed van het eiland respecteert. Het is een plek waar het moderne leven harmonieus samengaat met de tijdloze aantrekkingskracht van tropisch Bali, met een bouwgarantie van 5 jaar.

Hoogwaardige westerse materialen worden gebruikt om maximaal comfort en duurzaamheid te garanderen, van geavanceerde apparatuur tot eersteklas bouwmaterialen. Het complex omvat in totaal acht villa's, bestaande uit zeven villa's met één slaapkamer en één villa met twee slaapkamers. Enkele villa's zijn al verkocht. Wat alle villa's gemeen hebben, is adembenemend uitzicht op de rijstvelden vanuit de slaapkamers. Bovendien beschikt elke villa over een eigen privézwembad, hoewel de indeling van elke villa enigszins varieert vanwege de vorm van het perceel.

De villa's worden gebouwd ten zuiden van Ubud. Het populaire Rusters Café bevindt zich op slechts ongeveer 500 meter van de villa's. In dezelfde omgeving vind je een grote Pepito Supermarkt met verse groenten, fruit en geïmporteerde producten. Ubud is met de motor in ongeveer 15 tot 20 minuten te bereiken.

De villa's zullen een leasehold eigendomstitel hebben met een lease die eindigt op 30 augustus 2048. Een optie om de lease te verlengen is beschikbaar. Meubilair is inbegrepen in de verkoopprijs.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Plattegrond 6

Plattegrond 7

Vergelijkbaar aanbod in Kengetan

Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud
Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud
Kengetan - Indonesie
USD 169.000
Woning
  |  56m2
  |  2024