Home Buitenland Boerderij in Patalom, Somogy - Hongarije
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken boerderij Boerderij in Patalom, Somogy - Hongarije

Vraagprijs
€ 39.995
Soort woning
Boerderij
Aangeboden sinds
1 juni 2024
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
3360 m2
Woonoppervlakte
70 m2
Sivert  Arends

Sivert Arends
Real Estate Agent

Omschrijving boerderij te koop in Patalom

Boerderij in Patalom, Somogy - Hongarije

Leuke boerderij!
Gelegen tussen Kaposvár en Igal ligt het kleine typisch Hongaars platteland dorp Patalom. Er zijn nog minimale voorzieningen aanwezig zoals een rijdende winkel maar in het eerstvolgende dorp ( 2 minuten ) ligt een best grote Tom market en de provinciehoofdstad Kaposvár en Igal met de bekende thermaalbaden zijn binnen 15-20 minuten te bereiken. Dus qua ligging ideaal......het dorpse maar het stadse bijna om de hoek. De omgeving is landelijk en met veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Patalom is goed. Net voor het dorp is er een mooie grote vijver waar men kan vissen.
De boerderij ligt heel leuk met een mooi panoramisch uitzicht aan de achterzijde. Het torentje met de klokken staat wel op het perceel en is ook ingetekend bij het kadaster maar hoort er niet bij maar is eigendom van een kerkelijke gemeenschap. Neemt niet weg dat het wel een leuk extra is bij de sfeer van de boerderij. Het woonoppervlak is ongeveer 70 m2 en er is een hal, keuken, badkamer met toilet, woonkamer en 2 slaapkamers. De zolder is beschoten en heeft volledige stahoogte waardoor hier nog extra kamers gerealiseerd kunnen worden. Hoeft niet maar kan wel! De algehele staat van de boerderij is goed en ook direct bewoonbaar. De huidige eigenaar ( reeds bijna 20 jaar ) heeft de boerderij alleen als vakantiewoning gebruikt. Wil men er permanent gaan wonen moet men een verwarming aanleggen via paneel verwarming of men laat een CV op gas aanleggen want de aansluiting ligt op het perceel. Iedere ruimte heeft een permanente elektronische ventilatie waardoor er geen of nauwelijks vochtontwikkeling is. Interessant is toch wel dat er nog veel authentieke details aanwezig zijn waaronder de paneeldeuren en ramen. Het geheel staat op een ruim perceel van 3360 m2. Er stond vroeger een bijgebouw maar is afgebroken. Het bijgebouw staat wel keurig ingetekend in het kadaster.
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er nu en elektra heater ( de tegelkachel is niet meer in gebruik ). Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Het is gewoon een leuke sfeervolle boerderij gelegen in mooie natuurlijke omgeving!
 
Prijs : € 39.995,- Kosten Koper.
 
Patalom is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Patalom telt 274 inwoners (2023). Een klein dorp gelegen 20 kilometer ten noordoosten van de provinciehoofdstad Kaposvár . Het ligt in een van de prachtige valleien van de heuvels van Küls?-Somogyi en de omgeving is zeer rijk aan bossen

Eigenschappen

  • Achtertuin
  • Elektra
  • Gedeeltelijk gerenoveerd
  • Hongaarse tegelkachel
  • Internet mogelijk
  • Riolering
  • TV en telefoon mogelijk
  • Water
  • Zolder
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Patalom

Boerderij in Patalom, Somogy - Hongarije
Boerderij in Patalom, Somogy - Hongarije
Patalom - Hongarije
€ 39.995
Boerderij
  |  70m2
  |  2 slaapkamers