Home Buitenland Vrijstaande Villa's aan Zee in Noord-Cyprus Girne
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Vrijstaande Villa's aan Zee in Noord-Cyprus Girne

Vraagprijs
£ 642.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
16000 m2
Woonoppervlakte
225 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Noord-Cyprus

Vrijstaande Villa's aan Zee in Noord-Cyprus Girne

Villa's aan de Kust te Koop in Girne, Noord-Cyprus

Girne, gelegen in het noordelijke deel van het beroemde eiland Noord-Cyprus in de Middellandse Zee, valt op als een van de meest aantrekkelijke plekken op het eiland. Het dorp Bahceli, aangesloten bij Girne, herbergt nieuwe residentiele villa's en complexen met unieke architectonische ontwerpen. Bahceli staat bekend om zijn elegante huizen met twee of drie verdiepingen en staat bekend om zijn gemeenschap, die voornamelijk uit buitenlandse investeerders bestaat. De betoverende zandstranden van de regio trekken de aandacht, en de nabijheid van het stadscentrum van Girne en de luchthaven draagt bij aan de voordelen ervan.

De villa's te koop in Noord-Cyprus Girne liggen op een locatie aan de kust, 2,5 km naar het strand van Esentepe, 2,5 km naar het strand van Tatlisu Roots, 4 km naar het strand van Kücükerenkoy, 20 km naar Girne, 34 km naar de luchthaven van Ercan, 39 km naar Iskele en 78 km naar de internationale luchthaven van Larnaca.

Deze bijzondere villa's, gelegen op in totaal 16.000 m² grond, hebben individuele tuinen, open parkeerplaatsen en privezwembaden om af te koelen. De entreeverdieping van de villa's omvat een moderne en ruime open keuken, een elegante woonkamer, een opslagruimte en een hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer en een gastentoilet. De tweede verdieping herbergt twee grote slaapkamers met en-suite badkamers. Een van de slaapkamers met kleedkamer heeft ook een eigen terras. Alle kamers zijn voorzien van zeer functionele kasten. De villa's zijn uitgerust met een reeks voordelige voorzieningen die zijn afgestemd op de eisen van het hedendaagse leven, waaronder een centrale satellietsysteeminfrastructuur, een supersnel internetsysteem en een comfortabele klimaatbeheersingsinfrastructuur.

ECN-00200
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus