Home Buitenland Vrijstaande Villa Dicht Bij de Zee in Noord-Cyprus Girne
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Vrijstaande Villa Dicht Bij de Zee in Noord-Cyprus Girne

Vraagprijs
£ 416.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
5
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
550 m2
Woonoppervlakte
244 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Noord-Cyprus

Vrijstaande Villa Dicht Bij de Zee in Noord-Cyprus Girne

Vrijstaande Villa met Privetuin in Noord-Cyprus Girne

Girne is een prachtig gebied dat negen maanden per jaar van een zonnig klimaat geniet en 88 hotels en 5 internationale universiteiten herbergt. De regio biedt een levensstijl van hoge kwaliteit met zijn zandstranden, evenementenruimtes in de open lucht, casino's en sociale en culturele gebieden. Alsancak is een beroemd gebied dat bekend staat om zijn hotels en stranden in Girne. Bovendien ligt het gebied op slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum van Girne. Dit gebied heeft ook vaak de voorkeur van buitenlandse inwoners met hoogwaardige accommodatiemogelijkheden.

Villa te koop in Noord-Cyprus Girne ligt op 450 m van Camelot Beach, 550 m van de hoofdweg, 1,5 km van Mare Monte Beach, 2,9 km van Necat British College, 4 km van het Lapta-wandelpad, 4,5 km van Escape Beach, 5 km naar het natuurpark Alsancak, 7,5 km naar het Girne American College, 8 km naar de Girne American University, 10 km naar het stadscentrum van Girne, 14 km naar het Girne State Hospital, 15 km naar de haven van Girne, 50 km naar de luchthaven Ercan en 90 km naar Larnaca International Luchthaven.

De villa is gebouwd op een perceel van 550 m². Het exterieurontwerp bestaat uit een buitenparkeerplaats en een aangelegde tuin die geschikt is voor de bouw van een zwembad.

Het interieur omvat een aparte keuken, woonkamer en eetkamer op de begane grond. De woonkamer heeft een open haard en een groot terras dat uitkomt op de voortuin. De keuken heeft tevens een terras dat toegang geeft tot de achtertuin.

Boven zijn er drie slaapkamers en badkamers, waarvan een en-suite badkamer. De hoofdslaapkamer en de slaapkamer met uitzicht op zee hebben een balkon. De villa beschikt over comfortverhogende voorzieningen zoals satelliet- en internetsystemen.

ECN-00168
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus