Home Buitenland Villa op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus Girne
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Villa op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus Girne

Vraagprijs
£ 220.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
900 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Noord-Cyprus

Villa op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus Girne

Villa met Unieke Locatie op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus Girne

In de schitterende stad Girne op Cyprus is de regio Karaoglanoglu, waar de Girne American University gevestigd is, een van de meest ontwikkelde wijken van de stad vanwege de hoge studentenpopulatie. Dit huis, op loopafstand van stranden, bioscoop, talrijke markten, supermarkten, restaurants, apotheken en minibussen die u in korte tijd naar het centrum van Girne kunnen brengen, biedt een investeringsmogelijkheid voor een zonnig leven. Dit gebied, dat grotendeels bestaat uit villa's van twee of drie verdiepingen, is een van de meest elegante wijken van het eiland.

De villa te koop in Noord-Cyprus Girne ligt op 450 m van de ringweg van Girne, 600 m van haltes van het openbaar vervoer, 1 km van Karaoglanoglu Beach en Girne American College, 1,5 km van Girne Amerikaanse Universiteit, 2 km van Kervansaray Beach, 3 km van Alsancak Natuurpark, 3,5 km naar Escape Beach, 3,5 km naar Girne Center, 7,5 km naar Girne Staatsziekenhuis, 8 km naar Girne Port, 45 km naar Ercan Luchthaven en 84 km naar Larnaca Internationale Luchthaven.

Het project, gebouwd op een totale grondoppervlakte van 1.000 m², bestaat uit 5 vrijstaande woningen met elk drie verdiepingen. Elk huis heeft een aangewezen parkeerplaats buiten het gebouw. Bij de ingang van het gebouw bevindt zich een hal. Vanuit de woonkamer met open keuken kun je afdalen naar het ruime loungeterras en de voortuin. Op de entreeverdieping bevindt zich een toilet voor gemeenschappelijk gebruik. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Er is een en-suite badkamer in de hoofdslaapkamer. Er is een gemeenschappelijke badkamer en toilet voor gezamenlijk gebruik. Op de derde verdieping is er een terras met een barbecueplek en een keuken met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De binnenvloer is van parket, terwijl de overige verdiepingen bedekt zijn met marmer en keramische tegels.

ECN-00144
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus