Home Buitenland Stijlvolle Huizen op Loopafstand van de Zee in Girne
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Stijlvolle Huizen op Loopafstand van de Zee in Girne

Vraagprijs
£ 774.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
5000 m2
Woonoppervlakte
220 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Noord-Cyprus

Stijlvolle Huizen op Loopafstand van de Zee in Girne

Luxe Huizen in een Stijlvol Complex aan de Hoofdweg in Noord-Cyprus Girne

Luxe huizen in Lapta, Girne op loopafstand van de zee en de hoofdweg. Girne is een van de mooiste steden van het eiland Cyprus, met 88 hotels en 5 internationale universiteiten. Lapta is de regio waar de meeste hotels en stranden liggen. Het is een nette buurt vol huizen van twee of drie verdiepingen. Buitenlanders kiezen vaak voor Lapta omdat het een goed ontwikkeld wooncentrum is, verweven met de natuur. Er zijn talloze dagelijkse voorzieningen zoals apotheken, geldautomaten, markten en groentewinkels, en unieke stranden.

Huizen te koop in Noord-Cyprus Girne bevinden zich op 94 km van de luchthaven van Larnaca, 56 km van de internationale luchthaven Ercan, 18,5 km van de haven van Girne, 18 km van het staatsziekenhuis van Girne, 18 km van het stadscentrum van Girne, 14 km van het stadscentrum van Girne, 8 km van het natuurpark Alsancak, 6 km van het Necat British College, 1 km van de hotelzone, 600 meter van het wandelpad langs de kust van Lapta, 150 meter van de hoofdweg.

Het project is gebouwd op een oppervlakte van 5.000 m² en bestaat uit 3 vrijstaande huizen en 12 halfvrijstaande huizen. De vrijstaande huizen hebben hun eigen zwembad en wintertuin, terwijl de halfvrijstaande huizen een gemeenschappelijk zwembad hebben.

Vrijstaande huizen hebben een keuken, woonkamer en een slaapkamer op de begane grond. Er is een badkamer en wc in de gemeenschappelijke ruimte. Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers, waaronder een ouderslaapkamer met een en-suite badkamer en een kleedkamer. De gemeenschappelijke ruimte op de tweede verdieping heeft ook een badkamer, WC en wasruimte. Er is een terras op het dak met een barbecueplaats en een kleine kitchenette. De vloeren van de huizen zijn bedekt met laminaatparket en keramische tegels.

Op de begane grond van de twee-onder-een-kapwoningen is er een open keuken, een woonkamer en een slaapkamer. Er is een badkamer en WC in de gemeenschappelijke ruimte. Op de tweede verdieping zijn er twee aparte slaapkamers, beide met een eigen badkamer. De slaapkamers hebben een eigen balkon. Er is een terras boven de tweede verdieping. Het grote terras heeft een barbecue en een kleine keuken.

ECN-00139
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus