Home Buitenland Hoge Standaard Villa's Dichtbij Zee in Noord-Cyprus Girne
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Hoge Standaard Villa's Dichtbij Zee in Noord-Cyprus Girne

Vraagprijs
£ 950.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Perceeloppervlakte
45000 m2
Woonoppervlakte
377 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Noord-Cyprus

Hoge Standaard Villa's Dichtbij Zee in Noord-Cyprus Girne

Ononderbroken villa's met zeezicht in Girne, Noord-Cyprus

Girne ligt aan de noordkust van het schitterende mediterrane eiland Cyprus en is een historische stad die door de geschiedenis heen vele beschavingen heeft gehost. In deze stad is er een breed scala aan sociale en culturele gebieden, van musea tot amfitheaters, bioscopen tot theaters, concertzalen tot openluchtevenementen en stranden. De wijk Catalkoy ligt op 6 km van het stadscentrum van Girne en op een klein eindje rijden van het stadscentrum. Dit gebied staat algemeen bekend om zijn hoogwaardige woningen en heeft vooral de voorkeur van buitenlandse kolonisten.

Villa's te koop in Noord-Cyprus Girne liggen op 50 m van de zee, 600 m van de hoofdweg met minibussen en winkels, 2 km van Diana Beach, 2,5 km van Port Cratos, 3 km van Chamada Beach Club en International Final University, 3,5 km van het Doga College, 4,5 km van het Near East Girne College, 5 km van de Girne Universiteit en het Dr. Suat Günsel Ziekenhuis, 6 km van de haven van Girne, 7 km van het stadscentrum van Girne, 29 km van de luchthaven Ercan en 71 km van de internationale luchthaven van Larnaca .

In dit project, dat een totale oppervlakte van 45.000 m² beslaat, zorgen deze villa's, elk met een spectaculair uitzicht op zonsopgang en zonsondergang, voor een comfortabele levensstijl. Er zijn villa's met twee verschillende kamerindelingen beschikbaar. In het tuingedeelte van de villa's worden landschapsgebieden met hoge normen aangeboden, zoals een parkeerplaats voor twee auto's, een ruim terras, een privezwembad, een tuinhaard en een irrigatiesysteem.

Op de begane grond van de villa's bevinden zich een ruime woonkamer, een aparte keuken, een logeerkamer, een wasruimte, een gastentoilet en een gastenbadkamer. Op de tweede verdieping zijn er grote slaapkamers met eigen badkamer, elk met een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft tevens een aparte kleedkamer. De indeling en het aantal kamers varieren afhankelijk van de verschillende villa-opties. Deze villa's, gebouwd met hoogwaardige materialen, beschikken over comfortverhogende voorzieningen zoals een beveiligingscamerasysteem, VRF-systeem, vloerverwarmingssysteem, centrale internetinfrastructuur, centrale satellietinfrastructuur, warmwaterinfrastructuur en een smart home-systeem.

ECN-00181
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus