Home Buitenland Chique Appartementen in een Complex in Iskele Long Beach
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Chique Appartementen in een Complex in Iskele Long Beach

Vraagprijs
£ 168.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
79 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Noord-Cyprus

Chique Appartementen in een Complex in Iskele Long Beach

Investerings Appartementen in een Complex in Noord-Cyprus Iskele

Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee. Noord-Cyprus is een belangrijke bestemming voor onderwijs en toerisme. Het is ook een van de veiligste landen ter wereld. Yeni Iskele is een belangrijke investeringsbestemming aan de kust, zoals ook door Forbes wordt benadrukt. Iskele is de thuisbasis van zandstranden, internationale scholen, historische bezienswaardigheden en culturele plekken.

De appartementen te koop in Noord-Cyprus Iskele zijn 1 km van de Pera MacKenzie-baai, op 1,5 km van het Iskele-centrum, op 10 km van het Yakindogu-ziekenhuis en -college, op 12 km van het Glapsides-strand, op 14 km van het Gazimagusa-ziekenhuis, op 15 km van de Eastern Mediterranean Universiteit, 16 km van het Gazimagusa-centrum, 18 km van de haven van Gazimagusa, 46 km van de luchthaven Ercan en 72 km van de internationale luchthaven van Larnaca.

De appartementen bevinden zich in de 9e en laatste fase van het project. Het wooncomplex beschikt over rijke voorzieningen. Denk hierbij aan een shufflebus, cafe, restaurants, kinderzwembaden, binnen- en buitenzwembaden, een wellnesscentrum en een verhuuradministratiesysteem. De appartementen bevinden zich in bocken van 10 verdiepingen. Elk appartement heeft een gereserveerde parkeerplaats.

De appartementen hebben een open keuken. Er zijn kasten of garderobes in elke slaapkamer, badkamer en halve badkamer. Sommige appartementtypes hebben een eigen badkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met satelliet-tv en internet- en airconditioninginfrastructuur.

ECN-00397
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus