Home Buitenland Appartementen op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Appartementen op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus

Vraagprijs
£ 274.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
760 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Noord-Cyprus

Appartementen op Loopafstand van de Zee in Noord-Cyprus

Gloednieuwe Appartementen met Zeezicht Dicht bij de Zee in Girne Alsancak

De stad Girne ligt in het noordelijke deel van het eiland Cyprus. De stad herbergt talloze universiteiten en de beroemde stranden van het eiland. Het biedt ook een sociale levensstijl met een breed scala aan activiteitenmogelijkheden en culturele ruimtes zoals bioscopen, theaters, openluchtevenementen, strandclubs en casino's. Alsancak staat bekend om zijn zandstranden en is een goed ontwikkelde wijk op 10 minuten rijden van het stadscentrum van Girne. De regio bestaat voornamelijk uit gebouwen van twee of drie verdiepingen en is een van de wooncentra die vaak de voorkeur genieten van buitenlandse vastgoedkopers.

De appartementen te koop in Noord-Cyprus Girne liggen op 450 meter van Camelot Beach, 550 meter van de hoofdweg, 1,5 km van Mare Monte Beach, 2,9 km van Necat British College, 4 km van Lapta Looppad, 4,5 km van Escape Beach, 5 km van het natuurpark Alsancak, 7,5 km van het Girne American College, 8 km van de Girne Amerikaanse Universiteit, 10 km van het stadscentrum van Girne, 14 km van het Girne Staatsziekenhuis, 15 km van de haven van Girne, 50 km van de luchthaven Ercan en 90 km van Larnaca International Luchthaven.

Het project is gebouwd op een totale grond van 750 m² en bestaat uit verschillende typen appartementen. De appartementen bieden een ononderbroken uitzicht op de zee en de bergen. Er is een rustig kinderpark recht tegenover het gebouw. Er is een aangewezen parkeerplaats voor de bewoners, bij de ingang van het gebouw.

Op de begane grond bevinden zich 4 appartementen. De middelste appartementen hebben een tussenvloer. Op de eerste verdieping van de mezzanineflats bevinden zich een open keuken, woonkamer en slaapkamer. Op de tussenverdieping bevindt zich een slaapkamer, badkamer en toilet. De tweede verdiepingen zijn ontworpen als penthouse-duplexen en herhalen opnieuw de woonkamer met een open keuken en terrassen. De appartementen zijn voorzien van comfortverhogende voorzieningen, zoals centrale satellietsystemen, centrale internetsystemen en airconditioninginfrastructuur.

ECN-00167
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus