Home Buitenland Appartementen met Zee en Bergzicht in Noord-Cyprus Girne
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Appartementen met Zee en Bergzicht in Noord-Cyprus Girne

Vraagprijs
£ 167.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
5800 m2
Woonoppervlakte
52 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Noord-Cyprus

Appartementen met Zee en Bergzicht in Noord-Cyprus Girne

Appartementen met Vrijstaande Berg en Zeezicht in Girne, Noord-Cyprus

Girne, Noord-Noord-Cyprus, fungeert als de educatieve en toeristische hoofdstad van het eiland, met tal van hotels en universiteiten. De regio Esentepe, gelegen ten oosten van Girne, is de afgelopen jaren een favoriet gebied geworden, vooral onder Europese en Amerikaanse investeerders. Esentepe beschikt over verschillende stranden, diverse internationale restaurants en essentiele dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, supermarkten en geldautomaten.

De appartementen te koop in Noord-Cyprus Girne liggen op ongeveer 250 meter afstand van de zee. De nieuw gebouwde woningen liggen op 850 meter van het openbare strand van Esentepe, 1 km van een supermarkt, 3 km van het stadscentrum van Esentepe, 8 km van de golfbaan Korineum, 11 km van het strand van Alagadi, 27 km van het stadscentrum van Girne, 38 km van de luchthaven Ercan, 41 km van Iskele, 48 km van Nicosia, 70 km van Karpaz Gate Marina en 82 km van de luchthaven van Larnaca.

De appartementen bevinden zich in blokken van twee verdiepingen. De penthouse-appartementen hebben een loftstructuur en de appartementen op de begane grond beschikken over een tuinterras. In de aangelegde tuin, midden tussen de blokken, bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad en een buitenactiviteitenruimte. De entreeverdieping van de loftappartementen bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een gedeelde badkamer en toilet, terwijl de zolderverdieping beschikt over een slaapkamer en een en-suite badkamer. De appartementen zijn voorzien van comfortverhogende voorzieningen zoals meubelpakketopties, airconditioninginfrastructuur, satelliet- en internetinfrastructuur.

ECN-00118
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus