Home Buitenland Appartementen met Privezwembad in Noord-Cyprus Tatlisu
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Appartementen met Privezwembad in Noord-Cyprus Tatlisu

Vraagprijs
£ 625.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
134 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Noord-Cyprus

Appartementen met Privezwembad in Noord-Cyprus Tatlisu

Appartementen op Loopafstand van het Strand in Noord-Cyprus Tatlisu

Kücükerenkoy is een populair woongebied met villa's en wooncomplexen in Tatlisu, Noord-Cyprus. Het ligt op korte rijafstand van Girne, Iskele en Gazimagusa. Het biedt prachtige stranden, turquoise zeewater en meer dan 300 dagen zon. Het heeft alle dagelijkse behoeften en voorzieningen, waaronder markten, groentewinkels, apotheken en outdoor entertainment faciliteiten.

De appartementen te koop in Noord-Cyprus liggen op 100 m van het strand van Kücükerenkoy, 6 km van het openbare strand van Esentepe, 14 km van de golfclub van Korenium, 16 km van het schildpaddenstrand van Alagati, 25 km van Girne, 30 km van Iskele, 40 km van Gazimagusa, 49 km van de luchthaven van Ercan en 75 km van de internationale luchthaven van Larnaca.

De appartementen bevinden zich in een project met 3 fasen. Het complex heeft een wellness-thema. Het complex heeft veel voorzieningen, waaronder binnen- en buitenzwembaden, een SPA, een Turks bad, een sauna, een fitnesscentrum, wandelpaden, sportvelden, restaurants en cafes. Elke flat heeft een eigen zwembad en een gereserveerde parkeerplaats. Aangelegde tuinen zullen deel uitmaken van het project.

De appartementen worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Ze hebben open keukens en en-suite badkamers. Vloerverwarming, split airco's en meubilair zijn bij de prijs inbegrepen. De appartementen worden ook uitgerust met een centraal verwarmingssysteem, satelliet-tv en internetinfrastructuur.

ECN-00400
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus