Home Buitenland Appartementen in Iskele Langstrandgebied van Noord-Cyprus
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Appartementen in Iskele Langstrandgebied van Noord-Cyprus

Vraagprijs
£ 130.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Woonoppervlakte
61 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Noord-Cyprus

Appartementen in Iskele Langstrandgebied van Noord-Cyprus

Appartementen in een complex vlakbij zandstranden in Iskele, Noord-Cyprus

De beroemde stad Iskele ligt aan de noordoostkust van het eiland. De regio heeft zandstranden, historische schoonheden en dagelijkse voorzieningen zoals ziekenhuizen, scholen en markten. De regio Iskele ligt op korte rijafstand van Gazimagusa, een van de grootste steden op het eiland. Iskele is een van de meest favoriete locaties van buitenlandse investeerders in de afgelopen jaren.

De appartementen te koop in Noord-Cyprus liggen op 500 m van de snelweg Karpaz-Iskele, 800 m van de zee, 2 km van het stadscentrum van Iskele, 4 km van de baai MacKenzie, 4,5 km van Pera MacKenzie beach & club, 15 km van het ziekenhuis in de buurt van Oost en het college in de buurt van Oost, 16 km van het staatsziekenhuis van Gazimagusa, 17 km van de oostelijke mediterrane universiteit, 18 km van het stadscentrum van Gazimagusa, 47 km van de luchthaven Ercan en 72 km van de internationale luchthaven van Larnaca.

Het complex bestaat uit 4 blokken. Elk blok heeft 3 verdiepingen. Er is een buitenzwembad, terras en cafe, kinderzwembad, kinderspeelplaats en barbecueplaats in de gemeenschappelijke tuin van het complex. Alle appartementen hebben een open keuken en voorzieningen zoals een centraal internetsysteem, satelliettelevisie en airconditioning. Er is ook een generator voor gemeenschappelijk gebruik.

ECN-00398
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus