Home Buitenland Appartementen in geavanceerde complexe in Noord-Cyprus Iskele
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Appartementen in geavanceerde complexe in Noord-Cyprus Iskele

Vraagprijs
£ 119.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
23000 m2
Woonoppervlakte
46 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Noord-Cyprus

Appartementen in geavanceerde complexe in Noord-Cyprus Iskele

Appartementen dichtbij hotels en stranden in Noord-Cyprus Iskele

De regio Iskele, waar de unieke stranden van het eiland Noord-Cyprus te vinden zijn, ligt aan de noordoostkust van het eiland. De afgelopen jaren is dit een van de punten geworden waar buitenlandse investeerders het meest in geinteresseerd zijn.

Appartementen te koop in Noord-Cyprus Iskele liggen op 350 m van de hoofdweg Iskele-Karpaz, 700 m van de zee, 2 km van het bos van Iskele, 2,5 km van het stadscentrum van Iskele, 3,5 km van MacKenzie Bay, 4 km van Pera MacKenzie Beach&Club , 12 km van het Yakindogu College, 16 km van het Gazimagusa State Hospital, 17 km van de Eastern Mediterranean University, 49 km van de luchthaven Ercan en 74 km van de internationale luchthaven van Larnaca.

Het complex waar de te koop staande appartementen zich bevinden bestaat uit 384 woningen. De woningen bevinden zich in blokken van twee verdiepingen en voor elk appartement zijn er open en afgesloten parkeerplaatsen. De gemeenschappelijke ruimte van de blokken omvat buitenzwembaden, restaurants, sportvelden en een amfitheater. Daarnaast is er een binnenzwembad, een wellnesscentrum en een fitnessruimte in het complex.

De appartementen zijn voorzien van centrale verwarming en koeling, vloerverwarming en een smart home systeem. Alle appartementen hebben een open keuken en vast meubilair is bij de prijs inbegrepen. Comfortverhogende voorzieningen zoals een generatorsysteem, centrale satelliet en internetinfrastructuur zijn beschikbaar binnen dit onderscheidende project.

ECN-00399
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Noord-Cyprus