HomeWelkom in ons Vastiva affiliate programma

Welkom in ons Vastiva affiliate programma

Wat geweldig dat je interesse hebt om Vastiva als affiliate te promoten! We zijn oprecht blij met je enthousiasme en kijken ernaar uit om samen te werken om meer mensen te laten genieten van onze producten.

Je persoonlijke promotielinks zijn te vinden op deze pagina: https://partners.plugandpay.nl/partners/12417/materials

Om je url-links aantrekkelijker te maken voor het delen, is het raadzaam om ze in te korten. Hier zijn een paar suggesties:

TinyURL: Gebruik TinyURL om je link in te korten. Voeg een herkenbare alias toe, bijvoorbeeld vastivalisanne. Zo wordt je link bijvoorbeeld: https://tinyurl.com/vastivalisanne


Via je eigen website: Als je een eigen website hebt, kun je een redirect instellen. Als je bijvoorbeeld met Wordpress werkt, installeer dan een plugin om een redirect in te stellen van jouwsite.nl/vastiva/ naar jouw unieke partnerlink.

Rechtstreeks op Instagram in je stories: Als je de link deelt via Instagram Stories, voeg dan de link toe en hernoem deze in de Instagram app zelf.

Je kunt kiezen uit twee geweldige producten om te promoten:

Product 1: Help mensen om hun eigen huis te verkopen op Vastiva voor slechts €249,-.

Product 2: Moedig makelaars aan om hun aanbod op Vastiva te plaatsen voor slechts €79,- per maand. Hierdoor ontvang je maandelijks wederkerige inkomsten.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het promoten van onze producten, laat het ons dan vooral weten. We staan klaar om je te ondersteunen.

Laten we samenwerken om nog meer mensen te laten genieten van onze geweldige producten!