HomeVerkoop tarief

Verkoop tarief

Bij Vastiva geloven we in maatwerk, zelfs als het gaat om onze makelaarscourtage.

We begrijpen dat elke vastgoedtransactie uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelstellingen. 

Daarom passen we onze makelaarscourtage aan op basis van jouw specifieke behoeften en de complexiteit van de transactie.

Ons ervaren team van makelaars zal samen met jou de beste aanpak bepalen en een eerlijke en transparante courtage op maat voorstellen. We streven ernaar om jouw belangen voorop te stellen en de best mogelijke waarde te bieden voor de diensten die we leveren.

Of je nu een woning wilt verkopen, een huurovereenkomst wilt afsluiten of op zoek bent naar begeleiding bij investeringen, wij zorgen ervoor dat onze makelaarscourtage in lijn is met de waarde die we toevoegen aan jouw vastgoedtransactie. Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen - alleen een eerlijke en gepersonaliseerde prijs die recht doet aan de expertise en inzet van ons team.

Bij Vastiva geloven we in langdurige relaties en een win-win-benadering. We streven ernaar om jouw vertrouwen te verdienen door uitstekende service en resultaten te leveren. Onze makelaarscourtage is niet alleen een vergoeding, maar een investering in het bereiken van jouw vastgoedsucces.

Dus, als je op zoek bent naar een makelaar die jouw belangen serieus neemt en bereid is om maatwerk te leveren, dan ben je bij Vastiva aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen met een eerlijke en op maat gemaakte makelaarscourtage. Samen bouwen we aan jouw vastgoedsucces!