HomeVerkoop huis

Verkoop huis

Huis verkopen en plaatsen op Vastiva voor €249,- 

Alle soorten vastgoed online plaatsen met Vastiva

  • Miljoenen potentiële kopers staan voor je klaar.
  • 24+ jaar ervaring in de vastgoedmarkt.
  • Geen courtage, geen extra kosten - jouw winst is onze prioriteit.
  • Directe marketing naar ons netwerk van meer dan 35.000 investeerders.
  • Een krachtige marketingcampagne die zorgt voor een breed bereik.
  • Verhoog de zichtbaarheid van je vastgoedadvertenties door deze 3 maanden online te promoten op Funda en andere vastgoed platforms. Verhoog de kans op verkoop/verhuur en trek meer potentiële kopers/huurders aan door je advertenties onder de aandacht te brengen.

Wil je jouw vastgoed snel verkopen?

Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring ben je bij ons in goede handen.

Het verkopen van je huis kan een stressvolle periode zijn, met alle bezichtigingen en onderhandelingen die erbij komen kijken. Wij helpen je met het bepalen van de juiste vraagprijs en zorgen voor een vlotte afhandeling bij de notaris wanneer de koopovereenkomst gesloten wordt.

Ons stappenplan begeleidt je van het verkoopklaar maken van je huis tot het afronden van de verkoop. Met onze verkoopstrategie en een definitief energielabel zorgen we ervoor dat jouw huis soepel verkocht wordt, zonder verrassingen achteraf. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt focussen op de volgende stap in je leven.

Of je nu je woning wilt verkopen vanwege een nieuwe baan, gezinsuitbreiding of simpelweg een nieuwe start, wij helpen je om de waarde van je huis te maximaliseren en het beste resultaat te behalen. Onze lokale makelaar kent de markt als geen ander en weet precies welke verkoopmakelaar het beste bij jouw situatie past. Wil jij je huis snel verkopen? Verkoop je huis met Vastiva en weet zeker dat het goed geregeld is.

Plaats Je Woning Zelf en Bereik Miljoenen Potentiële Kopers

Ben je de trotse eigenaar én verkoper van een vastgoedobject of huis? Plaats zelf jouw aanbod! Met slechts een eenmalige betaling van €249 kun je je woning online plaatsen met je eigen contactgegevens en bereik je binnen enkele minuten miljoenen potentiële kijkers.

Wanneer je ervoor kiest om de verkoop van je huis over te laten aan Vastiva, nemen wij alle zorgen uit handen. Van het bepalen van de vraagprijs en het verkoopklaar maken van je woning tot het begeleiden bij bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze verkoopstrategie is gericht op het vinden van de juiste koper voor jouw woning, tegen de best mogelijke verkoopprijs. Wij werken met een full-service makelaar die jou ontzorgt tijdens het gehele proces, van de waardebepaling tot de verkoop van je huis. Bij Vastiva kun je rekenen op een vrijblijvende waardebepaling en een stappenplan dat leidt tot een ontbindende voorwaarden-vrije koopovereenkomst en het afronden van de verkoop bij de notaris.

Onze lokale verkoopmakelaar kent de markt als geen ander en zal jou begeleiden bij het verkopen van je woning, zonder verrassingen achteraf. Door samen te werken met ervaren professionals zoals een energieadviseur voor het definitief energielabel en een NVM-makelaar voor het ondertekenen van de akte van levering, weet je zeker dat je huis in goede handen is bij Vastiva.

Geen Courtage, Geen Extra Kosten

Op het platform van Vastiva vind je een divers aanbod van beleggingsvastgoed, waaronder panden, hotels, winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen, kavels en meer. We bieden verschillende eindbeleggingen aan, zoals residentieel, commercieel en maatschappelijk vastgoed, evenals vastgoedontwikkelingen zoals transformaties van kantoren of winkels naar woonruimte. Bovendien hebben we actieve zoekvragen van huurders en exploitanten voor diverse objecten.

Beleggingspand verkopen?

Beleggingspand verkopen kan een ingewikkeld proces zijn. Als je een huis wilt verkopen, is het belangrijk om het huis verkoopklaar te maken en een makelaar te kiezen. Per makelaar verschilt het percentage van de verkoopprijs dat je moet betalen. Verkoop van een huis komt met veel stappen zoals bezichtigingen regelen, onderhandelingen voeren en een bod uit te brengen.

Voor inschatting van de beste prijs voor je huis is een taxatie nodig. Sinds 1 januari hebben jij en de koper een bedenktijd om eventuele nare verrassingen te voorkomen. Het is belangrijk om een verkoopmakelaar te kiezen die geïnteresseerden goed kan begeleiden.

Op de huizenmarkt is het handig om een checklist te hebben voor de verkoop van een huis. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid. Door een verkoopadvies te volgen, kan je water staat op de verschillende makelaars vergelijken en uiteindelijk de juiste keuze maken.

Als je gaat verhuizen is het fijn om een voordelige oplossing te vinden voor het verkopen van een huis. Hiermee bespaar je kosten en ben je goed bereikbaar voor potentiële kopende partijen.

Hotel verkopen?

Hotel verkopen is een grote stap, net als een huis te verkopen. Het is belangrijk om je hotel verkoopklaar te maken en een betrouwbare makelaar te kiezen. Het is essentieel om te weten welke makelaar het beste bij je hotel past, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Het verkooptraject verschilt per makelaar, dus een vrijblijvende kennismaking is belangrijk. Zorg ervoor dat je een betrouwbaar persoon hebt die namens jou het hotel kunt verkopen en die zorgt dat de leveringsakte correct wordt opgesteld voor de belangstellenden, inclusief gratis advies.

Recreatiewoning verkopen?

Recreatiewoning verkopen is een grote beslissing. Om je huis verkoopklaar te maken, is het belangrijk om een goede makelaar te kiezen die bij jou past. Er zijn verschillende verkoopmakelaars waaruit je kunt kiezen om je huis te verkopen.

Chalet verkopen?

Chalet verkopen is een grote stap en vereist een zorgvuldige aanpak. Om je huis verkoopklaar te maken, is het belangrijk om eventuele gebreken te herstellen en het interieur aantrekkelijk te presenteren. Het is ook verstandig om een ervaren makelaar te kiezen die de markt goed kent en je kan bijstaan in het verkoopproces. Zodra je klaar bent om je chalet te gaan verkopen, kun je met vertrouwen de volgende stappen zetten.

Verkoop je Woning in het Buitenland

Plaats zelf jouw buitenlandse woning op ons platform voor een eenmalige betaling van slechts €249 en bereik direct een wereldwijd publiek van potentiële kopers. Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring in internationale vastgoedtransacties zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkoop. Geen gedoe met ingewikkelde procedures - wij nemen het werk uit handen zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Vertrouw op Vastiva om jouw buitenlandse vastgoed met succes te verkopen, zonder verborgen kosten en met maximale winst!

Vastiva, Jouw Partner in Vastgoed

Het verkopen van je huis kan een ingewikkeld proces zijn, met veel stappen die doorlopen moeten worden. Van het bepalen van de vraagprijs en het verkoopklaar maken van je huis, tot het voeren van onderhandelingen en het tekenen van de koopovereenkomst. Gelukkig kunnen wij jou hierin ontzorgen.

Als je ervoor kiest om jouw huis via onze Vastiva-makelaars te verkopen, dan ontvang je een vrijblijvende waardebepaling van je woning. We zullen samen met jou een vraagprijs bepalen en een verkoopstrategie opstellen om je huis zo snel mogelijk te verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. Ook zullen we ervoor zorgen dat je huis verkoopklaar is en voorzien van een definitief energielabel.

Onze verkoopmakelaar zal alle bezichtigingen voor je regelen en potentiële kopers begeleiden in het onderhandelen over de verkoopprijs. Zodra er een akkoord is bereikt, zal de verkoop worden afgerond met het ondertekenen van de akte van levering en de levering bij de notaris. Op deze manier maken wij het verkopen van je huis mogelijk zonder gedoe.

Neem Samen met Vastiva de Keus voor Jouw Verkoop

Het is belangrijk om jouw huis verkoopklaar te maken, of je nu met een makelaar werkt of zonder. Het presenteren van jouw woning op platforms zoals Funda kan helpen bij het vinden van potentiële kopers. Bij Vastiva kun je voor slechts €249 je vastgoedobject online plaatsen en zelf een makelaar kiezen. We begrijpen dat een huis verkopen een grote stap is en daarom helpen we je graag bij het proces. Met onze expertise en ervaring kun je met vertrouwen jouw huis verkopen. Of je nu al precies weet wat je wilt of nog twijfelt, bij Vastiva weten wij hoe we je kunnen ondersteunen in het verkoopproces.