HomeVerhurenExpat diensten

Expat diensten

In Nederland betaalt u een stuk van de belastingen, maar u heeft ook de voordelen van de vele terugbetaling van belasting en subsidie. U moet aangifte doen, als u geen actie onderneemt zult u niets krijgen. Dat is de reden waarom onze expat fiscale diensten zo belangrijk zijn voor en tijdens uw verblijf in Nederland. Door het gebruik van de dienst zal u altijd de maximale terugbetalingen en subsidies die u kunt krijgen ontvangen.

  • Jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting
  • Migratie aangifte
  • Belastingteruggave voor u en uw partner
  • Maandelijks belastingteruggave, bijvoorbeeld voor uw hypotheek
  • 30% -regeling
  • Kinderopvang

Kinderbijslag
​In Nederland betaalt u een stuk van de belastingen, maar u heeft ook de voordelen van de vele terugbetaling van belastingen en subsidies. Het is belangrijk om daar overzicht in te krijgen en te weten wat de voorwaarden en termijnen zijn.

Dat is de reden waarom onze expat fiscale diensten zo belangrijk zijn voor en tijdens uw verblijf in Nederland. Door het gebruik van de dienst zal u altijd de maximale belasting terugbetalingen en subsidies die u kunt krijgen gaan ontvangen. Ook wanneer uw partner of kinderen in het buitenland wonen, zijn er mogelijkheden op het krijgen van terugbetaling van belasting en subsidies van de Nederlandse overheid.
Als u Nederland al heeft verlaten kan u alsnog geld terugkrijgen van de Belastingdienst. Dit kan tot 5 jaar achteraf worden gedaan.
Dit betekent bijvoorbeeld dat u in 2022 nog aangifte kunt doen voor belastingteruggave voor de jaren 2017-2021.
Het kan nuttig zijn voor u om gebruik te maken van onze expat belasting diensten, zodat een professionele belastingadviseur zorg kan dragen voor uw belastingaangifte in Nederland.