HomeVastiva PartnersGuido

Goede nacht, ik ben Guido van Maaren

Ik ben gespecialiseerd in het verkopen en financieren van recreatief vastgoed, vakantiewoningen en beleggingspanden.

Mijn dienstverlening omvat; • Verkoop van recreatiewoningen, vakantiewoningen en beleggingspanden. • Financieringsmogelijkheden voor recreatief vastgoed, vakantiewoningen en beleggingspanden. • Volledige ontzorging gedurende het verkoopproces van recreatiewoningen, vakantiewoningen en beleggingspanden.
Als eigenaar en verkoper van een recreatiewoning, vakantiewoning of beleggingspand kunt u rekenen op mijn professionele ondersteuning. Met een uitgebreid netwerk en landelijke bereikbaarheid, stuur ik doelgerichte mailings naar geregistreerde vastgoedbeleggers, wat resulteert in een breed bereik voor uw recreatiewoning.
Mijn ruime ervaring en diepgaande kennis van recreatiewoningen, vakantiewoningen en beleggingspanden, inclusief de bijbehorende juridische aspecten, stellen mij in staat om u te adviseren over de optimale verkoopstrategie en u te assisteren bij de presentatie van uw vastgoed aan potentiële kopers.
Indien nodig kan ik eveneens ondersteuning bieden bij het verkrijgen van financiering voor uw recreatiewoning, vakantiewoning of beleggingspand. Mijn expertise in het regelen van financieringsopties stelt mij in staat om u te begeleiden bij het vinden van de juiste lening of hypotheek voor uw specifieke situatie.
Tevens kunt u op mij rekenen voor het beheer van uw recreatiewoning, zowel op technisch als financieel gebied. Mijn advies strekt zich uit tot energie-efficiëntie, waarbij ik u begeleid bij het afsluiten van energiecontracten voor uw woning.
Op verzoek kan ik waardebepalingen uitvoeren voor uw object. Gebaseerd op factoren zoals locatie en staat van onderhoud, verstrek ik een waardebepaling die u inzicht geeft in de marktwaarde van uw recreatiewoning.
Voor makelaars bied ik de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn platform voor het plaatsen van aanbiedingen van recreatiewoningen, vakantiewoningen en beleggingspanden. Met een persoonlijke inlog kunt u zelfstandig objecten toevoegen. Na goedkeuring wordt uw recreatiewoning online gepresenteerd, inclusief uw contactgegevens. Daarnaast bied ik u de gelegenheid om uw makelaarsbedrijf online te promoten op onze partnerpagina.