HomeVastgoedhypotheek voor Curaçao en Bonaire

Vastgoedhypotheek voor Curaçao en Bonaire

Ontdek de ideale beleggingskans in recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire

Bent u op zoek naar een investering in recreatief vastgoed op de prachtige eilanden Curaçao en Bonaire? Bij Vastiva begrijpen we de potentie die deze locaties bieden!

Met hun schitterende klimaat zijn deze bestemmingen het hele jaar door aantrekkelijk voor gasten. Dankzij onze diepgaande kennis van de eilanden en ons uitgebreide lokale netwerk kunnen we u helpen bij het financieren van uw recreatiewoning op Curaçao of Bonaire.

Vastgoedhypotheek op maat voor Curaçao en Bonaire

Bij ons kunt u rekenen op een zakelijke hypotheek met voordelige voorwaarden die snel en efficiënt wordt geregeld. Wij bieden financieringsmogelijkheden voor:

  • Bestaand recreatief vastgoed, bij voorkeur in het luxere segment.
  • Vastgoed dat professioneel wordt verhuurd en beheerd via erkende kantoren.
  • Klanten met een Nederlands IBAN-nummer voor een vlotte afhandeling van rente en aflossingen.
  • Niet-ingezetenen van Curaçao of Bonaire, zonder een bedrijf op de eilanden.
  • Aantoonbaar eigen vermogen (minimaal 40% van de marktwaarde) dat in Nederland is opgebouwd.

Waarom kiezen voor Vastiva voor uw recreatiewoning op Curaçao of Bonaire?

Onze expertise in recreatief vastgoed op deze eilanden en ons vermogen om financiering te regelen voor diverse situaties onderscheidt ons. Wij begrijpen uw behoeften en zetten ons in om u te helpen profiteren van de mogelijkheden die deze adembenemende locaties bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij uw investeringsplannen in recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid om uw droom van een recreatief vastgoedbezit op deze eilanden te verwezenlijken.