HomeVastgoed Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering bij Vastiva: Vind de Passende Financiering voor Jouw Zakelijk Vastgoed

Bij Vastiva begrijpen we dat het financieren van jouw zakelijk vastgoed een cruciale stap is in jouw ondernemingsreis. Onze onafhankelijke dienstverlening biedt jou op maat gemaakte vastgoedfinancieringen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een vastgoedbelegger bent die zijn portefeuille wil uitbreiden of een ondernemer die een nieuw bedrijfspand wil aanschaffen, bij Vastiva vind je de juiste financieringsoplossing.

Financieren van jouw Zakelijk Pand

Wil je weten of wij jouw object kunnen financieren? Bij Vastiva kun je een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000. Met onze snelle en eenvoudige quickscan krijg je direct inzicht in de mogelijkheden. Binnen 48 uur ontvang je uitsluitsel over de haalbaarheid van jouw financiering.

Doe de quickscan | Ik wil overleggen | Hoeveel kan ik lenen?

Verschillende Financieringsmogelijkheden

Als je van plan bent om te investeren in onroerend goed en financiering nodig hebt, zijn er diverse financieringsmogelijkheden beschikbaar. Of je nu vastgoed wilt financieren voor verhuur of wilt beleggen in vastgoed, er zijn verschillende opties zoals een vastgoedhypotheek of beleggen in vastgoed. Het aflossen van de financiering kan worden afgestemd op jouw wensen en behoeften, en je ontvangt snel inzicht in de indicatieve rente. Vastgoedfinancieringen worden vaak op maat gemaakt voor het type vastgoed waarin je wilt investeren, met het onroerend goed als onderpand. Als je geïnteresseerd bent in het financieren van vastgoed en maatwerk nodig hebt, neem dan contact op met Eijgen Finance.

Wij bieden financieringsmogelijkheden voor zowel verhuurd vastgoed als voor eigen gebruik. Dit omvat bedrijfspanden, recreatiewoningen voor de verhuur, horecapanden, woningen voor de verhuur en ander commercieel vastgoed. Ons unieke financieringsmodel maakt het mogelijk om de waarde van het pand leidend te laten zijn, waardoor ook startende ondernemers een eerlijke kans krijgen.

Voordelen van Vastgoedfinanciering bij Vastiva

 • Financieringsbedragen vanaf € 50.000
 • Maximale financiering tot 75% van de marktwaarde
 • Lange en korte looptijden beschikbaar
 • Deels aflossingsvrije leningen mogelijk
 • Snelle processen en aantrekkelijke voorwaarden
 • Zakelijke vastgoedfinancieringen voor heel Nederland, België, Curaçao en Bonaire

Het Financieringsproces in 6 Stappen

 1. Quickscan: Dien jouw financieringsaanvraag in via onze website, per mail of telefonisch.
 2. Uitsluitsel haalbaarheid: Binnen 48 uur hoor je of wij jouw object kunnen financieren.
 3. Persoonlijk gesprek en offerte: We bespreken de mogelijkheden en je ontvangt een offerte.
 4. Aanbieding object: Jouw object wordt aangeboden aan ons netwerk of beoordeeld voor ons Zakelijke Hypotheken Fonds.
 5. Financiering: Een investeerder claimt jouw object of de fondsmanager neemt jouw aanvraag op in het fonds.
 6. Afronding: Na ondertekening bij de notaris kun je verder met ondernemen.

Vastgoedfinanciering voor Herfinanciering, Nieuwbouw en Verduurzaming

 • Herfinanciering: Sluit jouw bestaande vastgoedfinanciering over voor betere voorwaarden of als jouw huidige financiering afloopt.
 • Nieuwbouw en Transformatie: Financier jouw nieuwbouw- of transformatieprojecten met een bouwdepot op maat.
 • Verduurzaming: Voorzie jouw pand van duurzame verbeteringen met een verduurzamingsfinanciering met looptijden van 6 tot 36 maanden.

Werkkapitaal vrijmaken

Heeft jouw bedrijf behoefte aan extra financiële ruimte? Door jouw pand te herfinancieren, kun je werkkapitaal vrijmaken voor investeringen in jouw bedrijf. Dit is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank, met het voordeel van een vaste looptijd.

Ontdek de Mogelijkheden met Vastiva

Ontdek de mogelijkheden met Vastiva om onafhankelijk jouw vastgoedfinanciering te regelen. Of je nu van plan bent om te investeren in vastgoed of een vastgoedhypotheek nodig hebt, Vastiva biedt verschillende opties om jouw vastgoed te financieren. Of je nu een beleggingspand in gedachten hebt of wilt investeren in vastgoed voor verhuur, wij ondersteunen diverse beleggers die behoefte hebben aan financiering.

Onze belegger-vriendelijke aanpak maakt het gemakkelijk om jouw vastgoedbeleggersdromen waar te maken zonder veel eigen geld te hoeven investeren. Met onze expertise in vastgoedportefeuillebeheer zorgen we ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent voordat je een financiering afsluit. Onze taxateurs bepalen de marktwaarde in verhuurde staat en helpen bij het vaststellen van de rente voor jouw financieringsaanvragen voor bestaand vastgoed. Het aanvraagproces is eenvoudig en transparant, waardoor je zonder bank een geschikte financierder kunt vinden.

Wil je weten welke leensom haalbaar is voor jouw pand? Doe dan de vrijblijvende quickscan en ontvang binnen 48 uur meer informatie. Bij Vastiva bieden we een persoonlijke benadering en deskundig advies, zodat jij met vertrouwen jouw zakelijke vastgoedplannen kunt realiseren.

Bezoek de website van Mogelijk voor meer informatie en om de quickscan te doen: Vastiva Vastgoedfinanciering