HomeVastgoed Vastgoed Advies

Vastgoed Advies

Vastgoed advies biedt onze klanten gedegen en goed advies op het gebied van commercieel vastgoed. Onze adviseurs helpen bij het beheren en taxeren van bedrijfspanden, projectmanagement en het opstellen van contracten. Voor investeerders, huurders, aannemers en vastgoedeigenaren nemen wij graag de lange termijn in acht. Met onze dienstverlening zijn overheden, projectontwikkelaars, particulieren en financiers verzekerd van professioneel vastgoedadvies dat hun investeringen naar een hoger niveau tilt.

Onze adviseurs en makelaars zijn gespecialiseerd in het opstellen van taxatierapporten voor diverse soorten objecten, zoals kantoren, winkelpanden en huisvesting. Wij bieden vrijblijvend advies aan opdrachtgevers om de juiste financiering en contracten te regelen. Met ons brede netwerk kunnen wij onze klanten in contact brengen met betrouwbare financiers en projectontwikkelaars om hun zakelijke doelen te realiseren.

Waarom zou je kiezen voor Vastiva's vastgoed advies?

  1. Expertise en Ervaring Onze specialisten hebben diepgaande kennis van de vastgoedmarkt. We analyseren trends, evalueren verschillende scenario's en bieden deskundig advies dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften.

  2. Op Maat Gemaakt Advies Elke vastgoedinvestering is uniek. Wij begrijpen dit en bieden advies op maat, of het nu gaat om aankoop, verkoop, verhuur of beheer. Wij bieden strategieën die passen bij jouw doelstellingen.

  3. Uitgebreid Netwerk en Bronnen Dankzij ons brede netwerk hebben we toegang tot diverse vastgoedbronnen en partners. Hierdoor kunnen we je voorzien van waardevolle mogelijkheden en een grondige marktanalyse.

Onze Advies Diensten omvatten:

  • Investeringsadvies: Identificatie van lucratieve investeringsmogelijkheden en gedetailleerde analyses om risico's te minimaliseren.
  • Verkoop en Aankoopbegeleiding: Ondersteuning bij het vinden van het juiste onroerend goed en begeleiding gedurende het aankoop- of verkoopproces.
  • Vastgoedbeheer: Effectief beheer van jouw vastgoedportefeuille om waarde te maximaliseren en risico's te beheren.
  • Juridisch en Financieel Advies: Professioneel advies over de juridische en financiële aspecten van vastgoedinvesteringen.

Vastiva staat klaar om je te helpen weloverwogen vastgoedbeslissingen te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en zet de eerste stap naar succesvol vastgoedbeheer!

Vastiva is hét platform voor beleggingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. We fungeren als de "Tinder" voor vastgoed, waar beleggers en verkopers samenkomen. Met als basis Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA), streven we ernaar om beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met partners die hun expertise en aanbod presenteren.

Met meer dan 35.000 beleggers in ons netwerk, faciliteren we match-making om hen te helpen bij het vinden van investeringsmogelijkheden zoals beleggingspanden, recreatiewoningen of huizen in het buitenland. Onze partners beschikken over lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om onze beleggers te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.