HomeVastgoed Commercieel Vastgoed

Commercieel Vastgoed

Verkoop je commercieel vastgoed, koop via ons Vastiva-platform en maak gebruik van commerciële vastgoedfinanciering.

Vastiva biedt een dynamisch platform voor de verkoop en aankoop van kantoren, woningen en andere panden in o.a. Amsterdam. Met betrouwbare financieringspartners en uitgebreide financiële data helpen we beleggers de beste beleggingspanden te selecteren. Ons platform faciliteert eenvoudig transacties en biedt een breed scala aan objecten voor zowel belegging als verhuur.

Waarom kiezen voor Vastiva?

  • Doelgerichte marketing: Bereik potentiële kopers en investeerders.
  • Waarde maximalisatie: Professionele presentatie en positionering.
  • Gestroomlijnd verkoopproces: Efficiënte marketing, onderhandelingen en contracten.
  • Deskundige begeleiding: Ervaren professionals ondersteunen je volledig.
  • Betrouwbaarheid: Transparante communicatie en integriteit.

Ontdek de kracht van Vastiva en optimaliseer je commerciële vastgoedbeleggingen.

Verkoop je Commercieel Vastgoed

Ons dynamische platform bij Vastiva is de ideale plek om je commercieel vastgoed te verkopen. Of het nu gaat om kantoren, woningen of andere panden in o.a. Amsterdam, wij staan voor je klaar met betrouwbare partners voor vastgoedfinanciering.

Met uitgebreide financiële data en inzichten over de vastgoedsector helpen we beleggers de beste beleggingspanden te selecteren. De stijgende rente en huurprijzen maken de verhuur van commercieel vastgoed aantrekkelijk voor ondernemers. Onze partner voor vastgoedfinanciering kan je ondersteunen bij het financieren van duurzame objecten voor zowel eigen gebruik als verhuur.

Ons platform maakt het eenvoudig om transacties voor bedrijfspanden en logistieke objecten te regelen. De sector van commercieel vastgoed is de afgelopen jaren sterk gegroeid, wat tal van uitdagingen en kansen biedt voor beleggers. Door te investeren in vastgoedobjecten, kunnen beleggers hun vermogen laten groeien en profiteren van waardestijgingen op lange termijn.

Of je nu op zoek bent naar een beleggingspand of een object voor verhuur, ons platform biedt een brede selectie van objecten die aan jouw eisen voldoen. Ontdek de mogelijkheden met Vastiva en optimaliseer je vastgoedbeleggingen vandaag nog.

Commercieel vastgoed financiering

Commercieel vastgoed financiering is een essentieel onderdeel van het beleggen in vastgoed. Als u commercieel vastgoed in Amsterdam wilt aankopen in 2023, is het belangrijk om goed naar factoren zoals locatie, type vastgoed, huurders en ambities te kijken. Bij het toevoegen van commercieel vastgoed aan uw vastgoedportefeuille, is financiële ondersteuning nodig om uw vastgoedproject te kunnen realiseren. Bij finance wij bieden financieringsoplossingen aan onze klanten voor commerciële vastgoedprojecten om hun zakelijke ambities waar te maken. Wij adviseren ondernemende klanten die beleggen in vastgoed door hen te assisteren bij vastgoedtransacties, het beheren van vastgoedportefeuille en het verhuren van commercieel en residentiële panden.

Dankzij onze expertise in de makelaardij kunnen wij winkelketens helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor hun ondernemingen. Onze financieringsaanvraag is eenvoudig te voltooien en wij bieden substantiële financiële ondersteuning voor uw commercieel vastgoed. Met onze wereldwijde ervaring in commercial real estate, kunnen wij u voorzien van gedegen advies over het beleggen en verhuren van vastgoed. Wij hechten veel waarde aan privacy en zorgen dat al uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Commercieel Vastgoed

Onder commercieel vastgoed wordt de aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, woonhuizen en andere gebouwen verstaan zonder eigen gebruik als einddoel. 

Optimaliseer je Commercieel Vastgoed met Vastiva

Bij Vastiva begrijpen we dat commercieel vastgoed draait om de aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, woonhuizen en andere gebouwen zonder eigen gebruik als einddoel. In de dynamische onroerendgoedindustrie, waarin zowel particulieren als ontwikkelaars actief zijn, bieden we investeringen in diverse vastgoedtypes aan. We werken nauw samen met ontwikkelaars en beheren een portefeuille met energielabelvoorzieningen, zowel primair als indirect.

Onze nieuwsbrief voor particuliere investeerders biedt de laatste updates en kansen in de vastgoedmarkt. Klik gewoon online om je aan te melden en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Met onze unieke mix van expertise, uitgebreid netwerk en geavanceerde technologie, brengen we je vastgoedbelegging naar een nieuw niveau van succes.

Waarom kiezen voor Vastiva voor de verkoop van je commercieel vastgoed?

Verkoop je commercieel vastgoed op de meest effectieve en succesvolle manier met Vastiva. Sluit je aan bij ons groeiende netwerk van tevreden vastgoedprofessionals en haal het maximale uit je commerciële vastgoedbelegging. De toekomst van je vastgoed ligt in handen van Vastiva!

 
  1. Bereik de juiste doelgroep: Vastiva beschikt over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en investeerders die specifiek geïnteresseerd zijn in commercieel vastgoed. We zorgen ervoor dat je vastgoed de juiste doelgroep bereikt en de aandacht trekt van serieuze kopers.

  2. Maximaliseer de waarde van je vastgoed: Ons team van vastgoedexperts begrijpt de commerciële vastgoedmarkt en kan je helpen de maximale waarde uit je vastgoed te halen. We zorgen voor een professionele presentatie en positionering van je vastgoed, waardoor je de kans vergroot om een goede verkoopprijs te realiseren.

  3. Efficiënt en gestroomlijnd verkoopproces: Vastiva maakt het verkoopproces van je commercieel vastgoed efficiënt en gestroomlijnd. We nemen het voortouw in marketing, onderhandelingen en het opstellen van contracten, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

  4. Expert begeleiding: Onze ervaren vastgoedprofessionals staan klaar om je te begeleiden tijdens het gehele verkooptraject. Ze bieden deskundig advies, helpen je bij het vaststellen van de juiste verkoopstrategie en zorgen ervoor dat alles juridisch correct verloopt.

  5. Vertrouwen en betrouwbaarheid: Bij Vastiva hechten we veel waarde aan vertrouwen en betrouwbaarheid. We streven naar transparante communicatie en werken met integriteit, zodat je met vol vertrouwen je commercieel vastgoed via ons platform kunt verkopen.