HomeVastgoed Beheer

Beheer

Financieel beheer

Vastiva is er om jou te ondersteunen bij het financieel beheer, zodat jij elke maand op tijd en moeiteloos jouw huurinkomsten ontvangt. Met onze diensten kun jij je concentreren op andere aspecten van jouw vastgoedinvestering, terwijl wij zorgen voor een efficiënt en georganiseerd financieel proces.

Ons team van professionals staat klaar om jou te helpen bij het beheren van jouw inkomsten en uitgaven, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Door gebruik te maken van Vastiva kun jij profiteren van een platform dat flexibiliteit biedt en op maat gemaakte oplossingen biedt voor jouw specifieke behoeften.

Wij streven ernaar om jouw financiële lasten te verlichten en ervoor te zorgen dat jij altijd op tijd betaald wordt. Kies voor Vastiva en ervaar de voordelen van professioneel financieel beheer voor jouw vastgoed.

Leegstandbeheer

Wat is Leegstandbeheer?

Kraak, diefstal, vandalisme en verpaupering zijn een doorn in het oog van pandeigenaren. Je wilt jouw eigendom graag beschermen tegen de risico’s die leegstand met zich meebrengt. Ieder extra uur dat een pand leeg staat, verhoogt deze risico’s aanzienlijk. Met leegstandbeheer zorg je ervoor dat jouw panden beschermd worden en mogelijk een continue stroom aan inkomsten genereren.

Bij leegstandbeheer wordt een pand beschermd tegen risico’s zoals kraken en verpaupering. Vastiva neemt het beheer van deze panden uit handen van woningcorporaties, gemeentes en vastgoedeigenaren. Wij verhuren deze panden op basis van bruikleen of tijdelijke verhuur volgens de Leegstandwet (TLV).

Technisch beheer

Op zoek naar professioneel technisch beheer voor jouw vastgoed? Zoek niet verder! 

Jouw Technisch Beheer Uitbesteden

Als vastgoedeigenaar weet je hoe belangrijk de conditie van je gebouw is. De waarde en tevredenheid van je huurders hangen hier immers van af. Technisch beheer kan echter veel tijd en moeite kosten. Denk aan technisch onderhoud, het coördineren van werkzaamheden, of het snel reageren op technische klachten. Met ons technisch beheer ontzorgen wij jou volledig!

Onze professionele beheerders zorgen voor een optimale ontzorging van uw technische en organisatorische bedrijfsprocessen. Met onze specialist op het gebied van preventief onderhoud en duurzame installaties, kunnen onze klanten rekenen op duurzame prestaties en gebruikers tevredenheid.

Vastgoedbeheer

Professioneel Vastgoedbeheer voor Jouw Huurpanden

Als vastgoedeigenaar wil je dat jouw huurwoningen op een betrouwbare en professionele manier worden beheerd. Het beheren van vastgoed brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee, van het verhuren en onderhoud tot het ontzorgen van huurders. Wanneer storingen optreden, is het belangrijk dat er een aanspreekpunt is voor de huurder, en als vastgoedbeheerder kunnen wij die rol op ons nemen.

Door het beheer van uw vastgoed aan ons uit te besteden, worden alle taken zoals inspecties, screening van huurders, innen van huur en administratief werk van jou overgenomen. Dit zorgt ervoor dat je als particuliere belegger geen omkijken meer hebt naar het beheer van jouw portefeuille. Wij zijn het aanspreekpunt voor huurders en zorgen voor een volledige ontzorging, zodat jij je kunt richten op andere zaken die jouw tijd en energie kost.