HomeVastgoed

Vastgoed

Beheer

Kijk verder voor onze Beheer diensten:

Technisch Beheer: Wij verzorgen onderhoud, reparaties en technische inspecties om de staat van uw vastgoed te waarborgen en eventuele problemen tijdig op te lossen. Financieel Beheer: Van huuradministratie en incasso tot financiële rapportage en budgettering, wij zorgen voor een nauwkeurige en transparante financiële administratie van uw vastgoed. Commercieel Beheer: Wij optimaliseren de verhuur en marketing van uw vastgoed, zorgen voor het vinden en behouden van betrouwbare huurders, en maximaliseren de huurinkomsten. Leegstandbeheer: Wij bieden oplossingen om leegstand te minimaliseren, waaronder tijdelijke verhuur en strategisch onderhoud om leegstaande panden in goede staat te houden. Totaal Vastgoedbeheer: Een complete en geïntegreerde aanpak voor al uw vastgoedbehoeften, waarbij wij alle aspecten van technisch, financieel en commercieel beheer samenbrengen voor een naadloze en efficiënte dienstverlening.

Commercieel Vastgoed

Verkoop je commercieel vastgoed, koop via ons Vastiva-platform en maak gebruik van commerciële vastgoedfinanciering.

Vastiva biedt een dynamisch platform voor de verkoop en aankoop van kantoren, woningen en andere panden in o.a. Amsterdam. Met betrouwbare financieringspartners en uitgebreide financiële data helpen we beleggers de beste beleggingspanden te selecteren. Ons platform faciliteert eenvoudig transacties en biedt een breed scala aan objecten voor zowel belegging als verhuur.

Waarom kiezen voor Vastiva?

Doelgerichte marketing: Bereik potentiële kopers en investeerders. Waarde maximalisatie: Professionele presentatie en positionering. Gestroomlijnd verkoopproces: Efficiënte marketing, onderhandelingen en contracten. Deskundige begeleiding: Ervaren professionals ondersteunen je volledig. Betrouwbaarheid: Transparante communicatie en integriteit.

Ontdek de kracht van Vastiva en optimaliseer je commerciële vastgoedbeleggingen.

Financiële Diensten

Uitmuntende Financiële Diensten binnen de Vastgoedsector bij Vastiva

Financiële Diensten binnen de Vastgoedsector bij Vastiva zijn van uitmuntende kwaliteit. Onze financiële dienstverleners staan klaar om snel en met veel kennis de risico's in kaart te brengen en advies te geven. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en zetten de situatie van de klant centraal bij het regelen van zaken met financiële instellingen, zoals banken. Wij helpen particulieren en bedrijven om hun financiële situatie op een zo goed mogelijk niveau te beheren en waardoor zij waarde kunnen creëeren.

Bij Vastiva draait alles om het bieden van uitmuntende financiële diensten binnen de vastgoedsector, waarbij onze partners centraal staan. We begrijpen dat samenwerken met de juiste partners van essentieel belang is om onze klanten de beste dienstverlening te bieden.

Onze focus ligt op het creëren van waardevolle relaties met financiële adviseurs die uitblinken in diverse financiële diensten binnen de vastgoedbranche. Of het nu gaat om leningverstrekkers, investeringsadviseurs, juridische experts of andere cruciale dienstverleners.

Investeren Buitenland

Investeren in Buitenland: Passief Inkomen met Vastgoed

Als je overweegt om een huis in het buitenland te kopen, is het belangrijk om investeren in het buitenland goed te onderzoeken. Je wilt zeker weten dat je belegging veilig is en dat het onroerend goed in het buitenland in waarde zal stijgen. Het is ook belangrijk om te weten waar je het beste kunt investeren en om een checklist te maken van alle zaken die je moet regelen, zoals makelaars en due diligence.

Een woning in het buitenland kan een uitstekende belegging zijn, vooral als je op zoek bent naar passief inkomen. Door te investeren in een beleggingspand dat verhuurd kan worden, kun je een opbrengsteigendom creëren dat inkomsten genereert zonder dat je er veel tijd in hoeft te steken. En door te profiteren van voordelen van investeren in vastgoed met verhuurgarantie, kun je je kapitaal laten groeien en profiteren van belastingvoordelen zoals box 3.

Heb jij interesse in het starten met investeren in vastgoed voor de verhuur en wil je een huis kopen? Het investeren in vastgoed in het buitenland kan een uitstekende manier zijn om een passief inkomen op te bouwen. In dit artikel bespreken we hoe je kunt beginnen met investeren in vastgoed, welke landen het meest aantrekkelijk zijn, en welke strategieën je kunt volgen om je eigen geld succesvol in vastgoed te beleggen.

Matchmaking

Vastiva: Dé Matchmaker voor Beleggingsmogelijkheden

Vastiva is hét platform voor beleggingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Als de "Tinder" voor vastgoed brengen wij beleggers en verkopers samen. Onze kernwaarden zijn Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA). Wij ondersteunen beleggers bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met partners die hun expertise en aanbod presenteren.

Onze krachtige matchmaking tool brengt kopers en verkopers samen op basis van specifieke behoeften en voorkeuren in de vastgoedmarkt. Als toonaangevend platform voor recreatiewoningen, beleggingspanden en vakantiewoningen, vertrouwen meer dan 35.000 beleggers op ons.

Vastiva helpt beleggers bij het vinden van investeringsmogelijkheden zoals beleggingspanden, recreatiewoningen of huizen in het buitenland. Onze partners beschikken over lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om onze beleggers te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Wij matchen op basis van factoren zoals type vastgoed (recreatiewoningen, beleggingspanden, vakantiewoningen), budget, en locatie.

Vastgoed Advies

Vastgoed advies biedt onze klanten gedegen en goed advies op het gebied van commercieel vastgoed. Onze adviseurs helpen bij het beheren en taxeren van bedrijfspanden, projectmanagement en het opstellen van contracten. Voor investeerders, huurders, aannemers en vastgoedeigenaren nemen wij graag de lange termijn in acht. Met onze dienstverlening zijn overheden, projectontwikkelaars, particulieren en financiers verzekerd van professioneel vastgoedadvies dat hun investeringen naar een hoger niveau tilt.

Onze adviseurs en makelaars zijn gespecialiseerd in het opstellen van taxatierapporten voor diverse soorten objecten, zoals kantoren, winkelpanden en huisvesting. Wij bieden vrijblijvend advies aan opdrachtgevers om de juiste financiering en contracten te regelen. Met ons brede netwerk kunnen wij onze klanten in contact brengen met betrouwbare financiers en projectontwikkelaars om hun zakelijke doelen te realiseren.

Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering bij Vastiva: Vind de Passende Financiering voor Jouw Zakelijk Vastgoed

Bij Vastiva begrijpen we dat het financieren van jouw zakelijk vastgoed een cruciale stap is in jouw ondernemingsreis. Onze onafhankelijke dienstverlening biedt jou op maat gemaakte vastgoedfinancieringen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een vastgoedbelegger bent die zijn portefeuille wil uitbreiden of een ondernemer die een nieuw bedrijfspand wil aanschaffen, bij Vastiva vind je de juiste financieringsoplossing.

Financieren van jouw Zakelijk Pand

Wil je weten of wij jouw object kunnen financieren? Bij Vastiva kun je een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000. Met onze snelle en eenvoudige quickscan krijg je direct inzicht in de mogelijkheden. Binnen 48 uur ontvang je uitsluitsel over de haalbaarheid van jouw financiering.

Doe de quickscan | Ik wil overleggen | Hoeveel kan ik lenen?

Waardebepaling huis

Waardebepaling Huis met Vastiva: Ontdek de Waarde van Jouw Woning

Wil je weten wat jouw huis waard is? Bij Vastiva kun je eenvoudig en snel de waarde van je woning berekenen. Gebruik onze woningwaarde calculator om een actuele schatting te krijgen van de waarde van jouw huis. Vul de gegevens van vergelijkbare woningen en de WOZ-waarde in en krijg direct een nauwkeurige inschatting. Daarnaast kan een professionele taxatie, uitgevoerd door een taxateur, helpen bij het bepalen van de exacte woningwaarde. Kijk hier voor jouw (nieuwe) huis op WOZ waardeloket