HomeVakantiewoningen investeren
Land:
Regio:
Plaats:
Soort aanbod:
Soort prijs:
Budget:

Vakantiewoningen investeren (12626 resultaten gevonden)

Wellenseind 7 - Resort de Brabantse Kempen
Wellenseind 7 - Resort de Brabantse Kempen
Lage Mierde
€ 231.450 k.k. - excl. btw
Recreatiewoning
  |  2024
Valkenburgerweg 128 - Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128 - Résidence Valkenburg
Schin op Geul
€ 200.000 K.K.
Recreatiewoning
  |  2018
Boschlaan 26 - Résidence Lichtenvoorde
Boschlaan 26 - Résidence Lichtenvoorde
Lichtenvoorde
€ 293.000 k.k. - excl. btw
Recreatiewoning
  |  2024
Nieuw woningtype: Amalia 6
Nieuw woningtype: Amalia 6
Kotten
€ 267.500 v.o.n. ex BTW
Recreatiewoning
Nieuw woningtype: Amalia 4
Nieuw woningtype: Amalia 4
Kotten
€ 255.000 v.o.n. ex BTW
Recreatiewoning
Nieuw: Type Lutse Fjouwer
Nieuw: Type Lutse Fjouwer
Balk
€ 290.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  70m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Type Lutze Seis
Nieuw: Type Lutze Seis
Balk
€ 290.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  68m2
  |  3 slaapkamers
Nieuw: Type Yfke
Nieuw: Type Yfke
Balk
€ 220.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  43m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Type Wilgendroom
Nieuw: Type Wilgendroom
Nieuw-Vossemeer
€ 150.000 ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  35m2
  |  1 slaapkamers
Nieuw: Type Rietkreek
Nieuw: Type Rietkreek
Nieuw-Vossemeer
€ 150.000 ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  35m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Zeebries
Nieuw: Zeebries
Yerseke
€ 259.999 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  50m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Duinhelm
Nieuw: Duinhelm
Yerseke
€ 305.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  64m2
  |  3 slaapkamers

Vakantiewoningen investeren

Vastiva, dé internationale autoriteit voor vakantiewoningen. Verken ons gevarieerde aanbod van unieke accommodaties in topbestemmingen zoals Toscane, Costa Blanca, Costa Brava, Algarve, Tirol en Zuid-Limburg. Of je nu op zoek bent naar een chalet in de Ardennen, een vakantiehuisje in Nederland of een villa met uitzicht op zee in de Costa del Sol, bij ons vind je jouw perfecte vakantiehuis. Onze klantenservice staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale vakantiewoning die aan al jouw wensen voldoet.

Platform met Vakantiewoningen 

Vind het Beste aanbod en adviezen bij het Vakantiewoningen platform

Ontdek ons uitgebreide aanbod van vakantiewoningen in heel Europa, inclusief Mallorca en de Provence. Wij bieden onze gasten de beste deals en deskundig advies. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis in Frankrijk of wilt genieten van de prachtige natuur in Zuid-Limburg, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs en ontdek de mooiste accommodaties voor een onvergetelijke vakantie!

Investeer Slim met Vastiva: Jouw Vakantiewoning Platform

Vastiva is dé bestemming voor het vinden of verkopen van jouw ideale vakantiehuis. Of je nu wilt investeren voor rendement, verhuur, belegging of eigen gebruik, bij Vastiva ben je aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod aan vakantieparken in Nederland en daarbuiten bieden wij de mogelijkheid om te investeren in een vakantiehuis met een maximaal rendement. Het kopen van een vakantiewoning kan zowel huurinkomsten als waardevermeerdering van het onroerend goed opleveren.

Koop jouw Vakantiehuis met Vastiva

Droom je van een eigen plek onder de zon? Of wil je jouw vakantiewoning aanbieden? 

Vakantiehuis kopen start hier:

Het Aankoopproces:

  1. Oriëntatie: Je reis begint met het verkennen van onze uitgebreide database van vakantiewoningen over de hele wereld. Blader door verschillende bestemmingen, van zonovergoten stranden tot betoverende berglandschappen, en ontdek de perfecte vakantieplek die past bij jouw wensen en behoeften.

  2. Advies: Heb je een vakantiewoning gevonden die je interesse wekt? Neem direct contact op met de verkoper via ons platform voor meer informatie of advies. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

  3. Bezichtiging en Onderzoek: Plan een bezichtiging van de vakantiewoning om het pand persoonlijk te ervaren. Neem de tijd om de omgeving te verkennen, bekijk de voorzieningen en stel eventuele vragen aan de verkoper. Voer ook grondig onderzoek uit naar de juridische aspecten en eventuele beperkingen die van toepassing kunnen zijn.

  4. Onderhandeling en Aankoop: Ben je helemaal overtuigd? Dan is het tijd om te onderhandelen over de prijs en de voorwaarden van de aankoop. Onze platform biedt een veilige en transparante omgeving om deze onderhandelingen te voeren. Zodra beide partijen akkoord zijn, begeleiden we je graag bij het afronden van de aankoop.

  5. Afhandeling en Sleuteloverdracht: Gefeliciteerd, de vakantiewoning is van jou! Ons team staat klaar om je te helpen bij de afhandeling van alle administratieve taken en de overdracht van de sleutels. Geniet nu van je eigen stukje paradijs en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Het Verkoopproces:

  1. Waardering en Voorbereiding: Als verkoper begin je met het bepalen van de waarde van je vakantiewoning. Ons platform biedt tools en middelen om je te helpen bij deze stap. Zorg ervoor dat je vakantiewoning klaar is voor potentiële kopers door het op te ruimen en eventuele kleine reparaties uit te voeren.

  2. Presentatie en Marketing: Maak indruk met aantrekkelijke foto's en een boeiende beschrijving van je vakantiewoning op ons platform. Ons marketingteam zorgt ervoor dat je woning onder de aandacht komt van geïnteresseerde kopers over de hele wereld, waardoor de kans op een succesvolle verkoop wordt vergroot.

  3. Bezichtigingen en Onderhandelingen: Zodra potentiële kopers interesse tonen, kunnen ze een bezichtiging plannen van je vakantiewoning. Zorg ervoor dat het pand goed gepresenteerd wordt en sta open voor vragen van potentiële kopers. Onderhandel vervolgens over de prijs en de voorwaarden van de verkoop totdat beide partijen tevreden zijn.

  4. Afsluiting en Overdracht: Zodra een akkoord is bereikt, begeleiden we je graag bij de afsluiting van de verkoop en de overdracht van de eigendomspapieren. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt.

Bij Vastiva streven we ernaar om het aankoop- en verkoopproces van vakantiewoningen zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Met ons uitgebreide platform en ons toegewijde team van experts staan we klaar om je te helpen bij elke stap van de reis. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het realiseren van je droom van een eigen vakantiewoning met Vastiva!

Vastiva, hét prominente internationale vakantiewoningen platform, waar het vinden of verkopen van uw ideale vakantiehuis centraal staat. Investeren in een vakantiewoning is een slimme zet voor diegenen die op zoek zijn naar een interessante belegging. Of u nu wilt verhuren aan vakantiegangers of uw vakantiewoning liever voor eigen gebruik wilt houden, bij Vastiva vindt u de beste opties in vastgoed zowel in Nederland als in het buitenland.

Met Vastiva kunt u investeren in een vakantiehuis met het hoogste rendement. Een vakantiewoning als belegging kan aanzienlijke opbrengsten genereren, vooral als u ervoor kiest om uw vakantiehuis te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Onze website biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het kopen van een vakantiehuis op diverse vakantieparken, zowel in Nederland als daarbuiten.

Een tweede huis kopen was nog nooit zo aantrekkelijk als nu, dankzij de garantie op huurinkomsten en het zorgeloos kunnen verhuren van de vakantiewoning. Of u nu spaargeld wilt beleggen in onroerend goed of simpelweg wilt dromen van een vakantiewoning

Aanbod Vakantiehuizen

Aanbod wereldwijd vakantiewoningen

Aankopen vakantiewoning in België

Investeren vakantiehuis tiny house

Platform Vakantiewoningen

Recreatiewoningen investeringen

Vakantiewoning

Vakantiewoning kopen

Vakantiewoning verkopen

Vakantiewoningen Platform

Vastgoed platform voor recreatiewoningen, beleggingspanden en vakantiewoningen.