HomeSpanjeCosta BlancaPlaya Flamenca - Orihuela Costa

Playa Flamenca - Orihuela Costa

Droomt u van uw eigen stukje paradijs aan de prachtige Spaanse Costa Blanca? Ontdek de betoverende charme van Playa Flamenca en investeer vandaag nog in uw eigen vakantiehuis!

Gelegen in de prestigieuze urbanisatie van Playa Flamenca, biedt dit pittoreske kustgebied een idyllische locatie om te genieten van zonovergoten stranden en een ontspannen mediterrane levensstijl. Met zijn schitterende witte zandstranden, waaronder het befaamde Blauwe Vlagstrand La Estaca, wordt u omringd door de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zee.
Onze vakantiehuizen zijn perfect gelegen, met gemakkelijke toegang tot alle geneugten van Playa Flamenca. Van de bruisende boulevard tot de wekelijkse toeristenmarkt, er valt altijd iets nieuws te ontdekken. En met de nabijheid van bezienswaardigheden zoals de prachtige Salinas van Torrevieja en La Mata, biedt deze regio een verbluffende variëteit aan natuurlijke wonderen om te verkennen.

Geniet van het aangename zeeklimaat, met een gemiddelde temperatuur van 20°C en meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Adem de zuivere, jodiumrijke lucht in, bekend om zijn heilzame effecten op gezondheid en welzijn. Met tal van klinieken in de buurt die gespecialiseerd zijn in een scala aan gezondheidsproblemen, biedt Playa Flamenca een gezonde en rustgevende omgeving voor iedereen.

Ontsnap naar "Klein Engeland" en voeg u bij de levendige gemeenschap van expats die hun thuis hebben gemaakt in dit geliefde stukje Spanje. Met een grote groep vaste inwoners uit Groot-Brittannië, Duitsland en andere landen, kunt u genieten van een internationale sfeer terwijl u zich thuis voelt in dit warme en gastvrije deel van de wereld.
Grijp deze kans om uw eigen vakantiehuis in Playa Flamenca te verwerven en maak uw dromen van een leven onder de Spaanse zon werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en begin uw reis naar een leven vol zon, zee en geluk!

Aanbod in Playa Flamenca - Orihuela Costa