HomeReturn on Investment berekenen

Return on Investment berekenen

De Engelse term "return on investment" geeft jou het rendement op jouw investering aan in een beleggingspand. Om de ROI te kunnen berekenen, dien je zowel de totale kosten van jouw investering als de opbrengst van het resultaat te weten. Je deelt de verwachte huur opbrengst door de investering (kosten) en vermenigvuldigt dit met 100%. Het eindpercentage is jouw return on investment, de ROI.

Wanneer heb je een aantrekkelijk ROI op jouw belegging? Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wens. Natuurlijk hangt dit af van de grootte en met name de locatie van het beleggingspand. Het rendement op jouw investering is niet altijd gemakkelijk te berekenen. Vastiva biedt hier gratis en vrijblijvend ondersteuning voor door middel van de online ROI, of beter gezegd, een rendementsberekening. Verschillende factoren zijn in deze berekeningsmodule ingebouwd om jouw rendement op het beleggingspand te berekenen.

De rendementsberekening is toegevoegd aan alle objecten die als beleggingspand online staan op www.vastiva.nl. Je hebt direct inzicht in de rentabiliteit van een beleggingsobject. Wil je gebruikmaken van deze berekeningsmodule, dan kun je direct jouw gegevens invoeren.

De module betreft een statische rendementsberekening. Verschillende aspecten, zoals marktkennis, inflatie en recente fluctuaties, zijn niet meegenomen in dit model. Je kunt altijd even hulp vragen aan Vastiva om jouw rendement goed te berekenen.