Home Recreatiewoningen Koop Maastricht Resort Maastricht

Omschrijving <6 persoons Resort Maastricht

Ontdek ultieme luxe op Dormio Resort Maastricht, het meest exclusieve vakantiepark in Limburg. Ons vakantiehuis, Ambachtshuis 452, biedt een moderne en ruime omgeving geschikt voor 4 personen. De woonkamer straalt warmte uit met een gezellige houtkachel, naast het eetgedeelte en de keuken met hoogwaardige apparatuur. Op de begane grond vindt u tevens een apart toilet voor extra gemak.

De eerste verdieping herbergt 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Buiten kunt u ontspannen op het gemeubileerde terras aan de achterzijde van de woning, omgeven door rust. Er is ook een handige parkeerplaats aan de zijkant van het huis.

Ambachtshuis 452, gelegen aan de rand van het resort, beslaat een oppervlakte van 69 m2 op een perceel van 190 m2. Voor uw gemak hebben we de locatie aangeduid op de plattegrond, op Dukdalf 22.

Houd er rekening mee dat de indeling kan variëren. De getoonde plattegronden, afbeeldingen en video's zijn representatief voor een vergelijkbare woning in dezelfde pool en dienen slechts ter illustratie. De genoemde prijs is exclusief inventariskosten en alle prijzen zijn kosten koper. Ervaar comfort en stijl in Ambachtshuis 452 op Dormio Resort Maastricht.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1