HomeVastgoed diensten van onze partnersMakelaar sAan-en-verkoop quick-scan Member het Member initiatief

Member het Member initiatief

01-11-2023

Bij Vastiva draait alles om groei en samenwerking. Daarom introduceren we met trots ons 'Member het Member' initiatief, een programma waarmee onze gewaardeerde partners beloond worden voor het aandragen van nieuwe partners.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Als jij een nieuwe partner bij Vastiva aanbrengt, ontvang je een beloning van € 200,- (exclusief BTW) van ons. Deze beloning wordt uitgekeerd zodra de nieuwe partner drie maanden lidmaatschap heeft betaald. Als ze ervoor kiezen om hun lidmaatschap in één keer te betalen, belonen wij jou uiteraard direct.

Waarom doen we dit? Omdat we geloven in de kracht van ons partner netwerk en we streven naar groei en succes voor iedereen. Bij Vastiva zijn we ervan overtuigd dat iedereen de kans verdient om te gedijen, en we willen jou belonen voor je bijdrage aan de groei van ons platform. Een tevreden partner is de beste ambassadeur, en we moedigen een kettingreactie van groei aan, waar elke tevreden partner weer een nieuwe partner kan aandragen.

We investeren graag in ons partner netwerk, omdat we geloven dat samenwerking ons sterker maakt. Bij Vastiva streven we ernaar om elke dag beter, leuker en makkelijker te maken. Jouw succes is ons succes, en met het 'Member het Member' initiatief hopen we dat iedereen profiteert van de kansen die Vastiva te bieden heeft.

Doe mee met Vastiva en word beloond voor je betrokkenheid en samenwerking. Samen kunnen we het elke dag beter maken!

Voor meer informatie en deelname aan ons 'Member het Member' programma, neem contact met ons op.

Over Vastiva: Vastiva is een toonaangevend platform voor zelfstandige makelaars en beleggingsgerelateerde bedrijven, dat streeft naar groei en succes voor al haar partners. Ons doel is om de vastgoed- en beleggingsmarkt te versterken en samen te werken aan een betere toekomst. Sluit je vandaag nog bij ons aan en ontdek de voordelen van ons platform.

Deel dit artikel: X