HomePartnerhandboek

Partnerhandboek

Inhoudsopgave

1.    Inleiding

1.1. Doel van het Partnerhandboek

 1.2. Dynamisch Document

2.    Beleid

2.1. Beleidsvorming en Implementatie

2.2. Missie

2.3. Visie

2.4. Strategie

2.5. Over Vastiva

2.6. Kernwaarden

3.    Huisstijl, Look and Feel

3.1. Uniforme Uitstraling

4.    Social Media

4.1. Effectief Gebruik van Sociale Media

5.    Website-Platform

5.1. Toegang tot het Platform

5.2. Logo's

6.    Nawoord

1.1. Doel van het Partnerhandboek

Dit Partnerhandboek is opgesteld voor alle partners van Vastiva (hierna individueel en gezamenlijk aangeduid als "Vastiva"). Het Partnerhandboek biedt essentiële informatie voor de Netwerkpartners over onder andere de huisstijl van de partner en vergoedingsverplichtingen van Vastiva en de partner. Raadpleeg hiervoor: Vergoedingen voor Vastiva-partners.

1.2. Dynamisch Document

Het Partnerhandboek fungeert als richtlijn en is een dynamisch document dat regelmatig wordt bijgewerkt om actueel te blijven. Zie hiervoor: Vastiva Partnerhandboek.

2.      Beleid

2.1. Beleidsvorming en Implementatie

Het beleid wordt bepaald door Vastiva, die vorm en inhoud geeft aan de partnerformule. Het team van medewerkers op het hoofdkantoor in Barneveld ondersteunt hierbij.

2.2. Missie

Bij Vastiva streven we naar optimale klanttevredenheid door samen met onze partners de klant volledig te ondersteunen in hun zoektocht naar vastgoedinvesteringen. Vastiva neemt de rol van regisseur op zich gedurende de volledige klantreis, van financiële oriëntatie tot het ultieme woongenot.

2.3. Visie

Eén platform en tal van Partners als makelaars en financieel adviseurs. Onder aanvoering van Vastiva houden zij zich bezig met de klant die op zoek is naar de ideale investeringen. Jouw rendement, onze expertise.

2.4. Strategie

De prioriteit in de ambitieuze groeiplannen van Vastiva is momenteel het vinden van professionele partners en het optimaliseren van de dienstverlening rondom de aan- en verkoop en de financiering van vastgoedinvesteringen.

2.5. Over Vastiva

Wij zijn trots op ons vertrouwde platform, waar een gemeenschap van meer dan 35.000 beleggers zich thuis voelt. Bij Vastiva geloven we in het creëren van een gemeenschap waar beleggers elkaar ontmoeten, ideeën delen en kansen benutten. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van beleggers en ontdek de voordelen van Vastiva voor het maximaliseren van jouw rendement. Samen streven we naar nieuwe hoogten in de wereld van vastgoedinvesteringen!

Wat kun je zelf regelen? Bij Vastiva zetten we ons met trots in om jouw rendement te optimaliseren door middel van onze uitgebreide expertise in de vastgoedsector. Onze diepgaande toewijding aan het bieden van verfijnde vastgoedoplossingen en het omarmen van vooruitstrevende technologieën vormt de kern van ons bedrijf. We richten ons met name op het faciliteren van transacties met betrekking tot recreatiewoningen en buitenlands vastgoed op diverse internationale locaties. We begrijpen het cruciale belang van solide financiering en succesvolle verkoop, met name in de context van recreatievastgoed. Daarom zijn we volledig toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vastgoedoplossingen en het omarmen van innovatieve technologieën. Onze speciale aandacht gaat uit naar het faciliteren van de verkoop van recreatiewoningen, waarbij we streven naar een harmonieuze match tussen koper en verkoper. Bij Vastiva realiseren we ons dat onze expertise verder reikt dan het selecteren van rendabele vastgoedobjecten. We zijn gespecialiseerd in het verstrekken van op maat gemaakt financieel advies. We begrijpen dat het verkrijgen van de juiste financiering essentieel is voor het realiseren van jouw recreatievastgoedprojecten. Onze ervaren professionals zijn goed bekend met diverse financieringsmogelijkheden en kunnen je deskundig begeleiden naar de meest geschikte financieringsoplossing voor jouw specifieke behoeften. Daarnaast ligt onze volledige focus op de verkoop van recreatiewoningen, met als doel het behalen van optimaal rendement voor onze klanten. We beschikken over diepgaande kennis van de markt voor recreatievastgoed en begrijpen de unieke kenmerken en kansen die hierbij komen kijken. Onze professionals bieden waardevol advies en begeleiding gedurende het gehele verkoopproces, zodat je je rendement kunt maximaliseren. Of je nu op zoek bent naar financiering voor jouw recreatievastgoedproject of je wilt jouw recreatiewoning succesvol verkopen, bij Vastiva staan we klaar om jou te helpen. We streven naar een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw met je samenwerken om jouw specifieke doelen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze expertise in financieren en verkopen op het gebied van recreatievastgoed stelt ons in staat om jou te ondersteunen bij het realiseren van succesvolle en winstgevende vastgoedinvesteringen.

2.6. Kernwaarden

Vastiva hanteert de volgende kernwaarden:

 • Ondernemerschap
 • Innovatie
 • Professionaliteit
 • Partnerschap
 • Betrouwbaarheid
 • Excellence

3.    Huisstijl, look and feel

3.1. Uniforme Uitstraling

De formule van alle aangesloten Partners wordt gekenmerkt door een uniforme uitstraling, waaronder het gebruik van het handelsmerk, het beeldmerk, de handelsnaam en het kleurgebruik valt. De Partner schaft daarom uitsluitend de benodigde artikelen aan voor zijn/haar onderneming en commerciële uitingen bij Vastiva.

4.    Social Media

·       4.1. Effectief Gebruik van Sociale Media

Sociale media biedt een breed bereik en is daarom een eenvoudige manier om (potentiële) klanten te bereiken. Vastiva moedigt het gebruik aan van onder andere LinkedIn, X en Facebook. De Partner gebruikt mogelijk het trefwoord 'Vastiva' en verwijst lezers naar het platform of de eigen webpagina van Vastiva. Het gebruik van sociale media kan echter ook zeer nadelige gevolgen hebben, waarvan de Partner zich bewust moet zijn:

 • De Partner gebruikt uitsluitend zijn volledige bedrijfsnaam voor zakelijke doeleinden.
 • De Partner deelt kennis en andere waardevolle informatie, mits die informatie niet vertrouwelijk is en Vastiva of partners niet schaadt.
 • De Partner verstrekt geen vertrouwelijke en/of schadelijke informatie over klanten, partners of leveranciers zonder hun goedkeuring, zowel voor personen als bedrijven.
 • De Partner gaat geen discussies aan met klanten, partners of leveranciers op het internet.
 • De Partner doet geen uitspraken die schadelijk zijn voor de goede naam van Vastiva. Bij de geringste twijfel over een publicatie of item neemt de Partner contact op met Vastiva.

5.    Website-Platform

·       5.1. Toegang tot het Platform

Het merendeel van de (potentiële) klanten oriënteert zich op het internet. De klant vindt verdieping bij Vastiva, variërend van financieel advies tot advies over een verbouwing of beleggen in vastgoed. Elke Partner kan zijn eigen webpagina krijgen op de website van Vastiva. De website ondersteunt, bemiddelt en verbindt. Hoe meer (keten)partners, hoe meer data, hoe meer informatie. Vastiva kan samen met Partners de klant nog beter bedienen in hun zoektocht naar de ideale belegging in vastgoed. Log in op Vastiva

5.2. Logo's

Vastiva bezit diverse logo's. Deze logo's kunnen in verschillende bestandsformaten aan de Partner worden verstrekt. De Partner die een Partnerovereenkomst met Vastiva heeft gesloten en diensten aanbiedt, maakt gebruik van het logo "Vastiva".

6.    Nawoord

Vastiva hecht waarde aan het begrip van Partners van de missie, visie en het concept. Daarom wordt in het handboek vaak verwezen naar de website, die fungeert als onlineplatform. Vastiva zorgt ervoor dat het onlineplatform actueel en up-to-date is. Dit betekent dat het platform verder zal worden uitgebouwd voor optimale ondersteuning van de partners.