HomeVastgoed Nieuws en BlogsWettelijk verplicht dat makelaars gecertificeerd zijn Spanje

Wettelijk verplicht dat makelaars gecertificeerd zijn Spanje

01-03-2024

Verkoop van Woningen met Gecertificeerde RAICV Registratie. Ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar om je woning aan de Costa Blanca te verkopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar om je woning aan de Costa Blanca te verkopen? Let op: sinds oktober 2023 is het wettelijk verplicht dat makelaars gecertificeerd zijn en geregistreerd bij de regio Valencia om onroerend goed te verkopen. Dit is van essentieel belang om legaal te opereren. Makelaars die verkopen zonder een geldig RAICV-nummer riskeren strafrechtelijke vervolging.

Het RAICV-nummer fungeert als een kwaliteitsstempel en dient duidelijk vermeld te zijn op de website van de betreffende makelaar. Let op dat een API-nummer geen geldig registratienummer is, ondanks claims van sommige makelaars.

Bij ons ben je in goede handen - ons registratienummer is RAICV 2863, wat bevestigt dat wij geregistreerd zijn volgens de wettelijke vereisten. Wij voldoen aan alle criteria en garanderen een professionele en legitieme verkoopdienst voor jouw onroerend goed aan de Costa Blanca.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze expertise en gecertificeerde diensten.

Deel dit artikel: X