HomeVastgoed NieuwsVastiva, het Internationale Makelaars Vastgoed Platform voor Vakantiewoningen

Vastiva, het Internationale Makelaars Vastgoed Platform voor Vakantiewoningen

19-02-2024

Vastiva, het Internationale Makelaars Vastgoed Platform voor Vakantiewoningen. In de wereld van vastgoed voor vakantiewoningen heeft Vastiva zich snel onderscheiden sinds de lancering eind 2023.

Met een ambitieus doel voor ogen heeft het platform inmiddels meer dan 100 partners aangetrokken die allen hebben gekozen voor de diensten van Vastiva.

Waarom kiezen zoveel makelaars juist voor Vastiva? Het antwoord ligt in het gat dat het platform vult in de markt, waarbij versnippering van websites een veelvoorkomend probleem is. Vastiva heeft als missie de krachten te bundelen door het creëren van een krachtig platform voor vakantiewoningen in meer dan 30 landen wereldwijd.

Het aanbod van Vastiva overstijgt niet alleen de grenzen van Nederland; het omvat ook een breed scala aan opties in het buitenland. Met een internationaal bereik dat zich uitstrekt over meer dan 30 landen, kunnen potentiële kopers en investeerders kiezen uit vakantiewoningen in populaire bestemmingen zoals Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Griekenland, en vele anderen.

Wat Vastiva uniek maakt, zijn de handige tools die het biedt aan zowel partners als klanten. Met functies zoals inloggen voor het off-market aanbod en match-making, waar al meer dan 35.000 beleggers zijn verbonden, streeft Vastiva ernaar om vraag en aanbod naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Bovendien is het aanbod op Vastiva afkomstig van gerenommeerde makelaars met lokale kennis en expertise, waardoor klanten kunnen rekenen op actuele informatie en optimale begeleiding. Elk land heeft immers zijn eigen fiscale en juridische regels, en Vastiva zorgt ervoor dat klanten volledig op de hoogte zijn en zich ondersteund voelen gedurende het hele proces.

Of het nu gaat om een investering met een hoog rendement of een plek om zelf van te genieten, bij Vastiva vinden klanten gegarandeerd wat ze zoeken. Met een groeiend netwerk van partners en een ongeëvenaard internationaal bereik, blijft Vastiva zich inzetten om de wereld van vastgoed voor vakantiewoningen te transformeren en te vereenvoudigen.

Deel dit artikel: X